To je to što me zanima!

Zagreb: Motorist na rotoru podletio pod auto i poginuo

Vozač motora umjesto kacige imao je vojnički šljem. Prestižući auto naletio je pod Toyotu iz drugog smjera. Preminuo je na putu do bolnice
Vidi originalni članak

Prestižući auto na zagrebačkoj Remetinečkoj cesti, vozač Honde Zlatan Žeželj je u 18.20 sati naletio na Toyotu koja je naišla iz suprotnog smjera. Motociklist je umjesto propisne kacige imao crni vojnički šljem. Od teških ozljeda glave nesretni Žeželj preminuo je u kolima Hitne pomoći na putu do KBC-a Rebro.
- Čula sam samo jaki udarac i odmah sam istrčala na cestu. Ugledala sam kako motociklist leži u lokvi krvi pod autom. Odmah sam pozvala Hitnu pomoć - ispričala nam je, još u šoku, Tajana Ormož (24), koja živi na Remetinečkoj cesti blizu rotora. Zbog očevida policija je automobile propuštala izmjenično iz jednog i drugog smjera, pa je nastao zastoj u prometu. Zagrebačka policija moli očevice ove nesreće da se jave na broj 92 ako imaju bilo kakve informacije o sudaru.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zagato 09.03.2012.

    a zašto se ne spominje auto ispred toyote.. koliko znam njega je pregazio taj auto ispred a motor je nastavio kliziti prema toyoti...

  • nenek 27.06.2008.

    2 crovlado: nemoj se ljutiti ali ne bih pricao o tome.......... drugi decko je natucen i izgreban

  • crovlado 27.06.2008.

    nenek,molim te ako si bio tamo ,kažu da je imao i suvozača na motoru !? Jer znaš šta o tome!? On je bio jako dobar dečko,moj frend,ima ženu dijete,a drugo mu treba žena roditi za 4 tjedna...stvarno užas .UŽAS! Ne mogu vjerovati da ga nema! Neka ga dragi bog čuva!

Komentiraj...
Vidi sve komentare