To je to što me zanima!

Zagreb: Muškarac oteo vatreno oružje i počinio suicid u postaji

Osumnjičeni muškarac je u jednom trenutku naglom kretnjom uzeo jedno od vatrenog oružja u policijskoj postaji te njime počinio samoubojstvo...
Vidi originalni članak

U prostorijama zagrebačke Prve policijske postaje muškarac nad kojim se provodilo kriminalističko istraživanje počinio je samoubojstvo vatrenim oružjem. 

Kako javljaju iz policije, za osumnjičenog je tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno da zakonito posjeduje više komada vatrenog oružja koje je prilikom pretrage doma dragovoljno izručio.

Policijski službenici su oduzeli oružje te su u službenim prostorijama započeli formalni postupak privremenog oduzimanja, odnosno popisivanja vatrenog oružja.

Osumnjičeni muškarac, koji je do tada u potpunosti surađivao s policijskim službenicima i svojim ponašanjem nije pokazivao znakove da bi naudio sebi ili policijskim službenicima, u jednom trenutku je naglom kretnjom uzeo jedno od vatrenog oružja te njime počinio samoubojstvo.

Odmah po saznanju za događaj, glavni ravnatelj policije uputio je stručni tim policijskih službenika Ravnateljstva policije kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

Očevid na mjestu događaja obavit će Županijsko državno odvjetništvu u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 155

  • VjekoVjeko666 26.11.2020.

    Velika podrska policiji a posebno gospodinu kojem je uzet pistolj za suicid..!!! 🙋‍♂️

  • 26.11.2020.

    To je prava policija kojoj svatko može ukrasti oružje. Zbilja je.....

  • fiumannn 26.11.2020.

    početnička greška u radu policijskog djelatnika. privremeno oduzeto oružje držati na stolu pored uhićene osobe????? prva greška je bila na samom terenu u trenutku kada je bio prvi kontakt sa oružjem trebalo je isti provjeriti odnosno izvaditi spremnik i odvojiti ga od oružja. samo jedna riječ amaterizam i nonšalancija

Komentiraj...
Vidi sve komentare