To je to što me zanima!

Zagreb: Muškarac spasio djevojku od silovatelja

Tomislav B. (33) je izašao iz auta i napadača poprskao suzavcem. Zatim je u pomoć priskočio djevojci (29), što je napadač iskoristio za bijeg
Vidi originalni članak

A. S. (20) u četvrtak je oko 23 sata hodala Bukovačkom prema Maksimirskoj cesti u Zagrebu tipkajući poruku na mobitelu. S leđa joj je prišao Dalibor M. (31) i obujmio je rukama oko tijela. Zaprijetio joj je da ne viče i ne zove upomoć te je počeo vući prema obližnjem grmu.
Sve to uočio je Tomislav B. (33). Izašao je iz automobila, uzeo suzavac i pošpricao silovatelja u oči. Dalibor je tada pao na tlo, a građanin je priskočio pomoći djevojci. Dalibor je iskoristio njegovu nepažnju i pobjegao. A. S. je sve prijavila u Policijskoj postaji Maksimir. Oni su odmah poslali sve slobodne policajce na teren koji su u blizini mjesta događaja ugledali sumnjivca koji je odgovarao opisu kako trlja oči.
Nakon krim-obrade sproveli su ga u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. Istražni sudac ga je ispitao i pustio. Neslužbeno doznajemo da Dalibor nije otprije poznat policiji.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Gnome 03.02.2008.

    Treba Entoni, i to prvi mu je trebaju održat policajci koji su jurili manijaka. Dečki riskiraju svoje živote. Ovo im je odličan stimulans da ponovo jure nekoga.

  • entoni 02.02.2008.

    Čestitam spasiovcu djevojke, a sudac ma sve pohvale Gnome treba i sudcu lekcija ......

  • iva7 02.02.2008.

    Ma nemoj šta bi trebalo znaciti ako je cura ima suknju ili deklote da je to možda poziv svim umobolnim kretenima da je siluju daj molim te to samo primitivi ko ti mogu misliti... Pa vjerovatno ju je htjeo silovati ili opljackati ko zna kako bi završilo da joj taj tip nije pomogao svaka mu cast...

Komentiraj...
Vidi sve komentare