To je to što me zanima!

Zagreb: Na Mostu mladosti autom se zaletio u stup

Ne zna se o kakvim je ozljedama riječ. Auto se zabio u stup tramvajskog voda. Zbog nesreće je bio otežan promet i na zagrebačkoj obilaznici
Vidi originalni članak

Vozač više nije bio u automobilu kad sam ja prolazio pa pretpostavljam da ga je Hitna već odvezla. Iza automobila su bila tri tramvaja. Policajci su stajali na tračnicama i nešto mjerili, rekao je čitatelj Krešimir Labaš koji je fotografiju snimio u četvrtak nešto prije 7 u Držićevoj ulici u Zagrebu. 
- Automobil je udario u stup ZET-ova tramvajskog elektrovoda. Jedna je osoba ozlijeđena - priopćio je glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić. Ni u ZET-u ni u policiji zasad ne znaju o kakvim je ozljedama riječ. Tramvajski promet bio je onemogućen, pa su prema Zapruđu vozili autobusi, a tramvaji opet voze na toj liniji od 7.45 sati, kažu u zagrebačkoj policiji. Zbog sudara dvaju automobila na Zagrebačkoj obilaznici, kraj nadvožnjaka "Odra“, promet je također bio otežan. U toj nesreći nitko nije ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • djecakzg 13.11.2008.

    Joj, prošao sam ujutro tamo. Auto se zabio u stup, i dosta krvi je bilo. Ma katastrofa, ujutro svi žurimo, živčani, i eto nesreće... Dobro da nijejoš i tramvaj naišao i samljeo ga.

  • user_8677 13.11.2008.

    Opet je Bandić kriv , šta je postavio stup tamo gdje je ....inače se čovjek nebi zaletio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare