To je to što me zanima!

Na pješakinju (17) je naletio tramvaj, lakše je ozlijeđena

Ozlijeđena djevojka je prevezena u Klinički bolnički centar Rebro te su joj utvrđene lakše ozljede. Tramvajski promet je bio u zastoju u oba smjera sve do 21.30 sati
Vidi originalni članak

U ponedjeljak oko 20.30 sati na križanju Zvonimirove i Kušlanove ulice u Zagrebu na 17-godišnju pješakinju je naletio tramvaj broj 17. Kako doznajemo, djevojka je prevezena u KBC Rebro gdje su joj utvrđene lakše ozljede. Tramvajski promet je bio u zastoju oba smjera, a ponovno je otvoren u 21.30 sati. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • SpužvaBob 25.04.2012.

    Bio sam u tom tramvaju, išao u birc da gledam tekmu Barca-Chelsea. Vozač je tek krenuo sa stanice i za 10 tak sekundi naglo zakočio, trebalo je 2-3 sec da stane, Noć. Sa strane je ležala stradala devojka, ljudi izlaze. Netko pokušava utvrditi da li se možda guši u krvi ili jezikom, ali diše. Jedna strana lica krvava od pada na kamenje. Kad ste na licu mjesta nije vam do zafrkancije. Razmišljaš, da je cura trebala biti za 5 min doma, a šta sad. Vozač u potpunom delirijumu. Pitam ga je li cura pretrčavala ili stajala a on ne može ništa da izgovori. Hitna došla za par minuta. Nije mi bilo ni do tekme ali morao sam otići bar na piče. Rezultat tekme posato mi je nevažan. Ujutro čitam, lakše ozljede. Sad mi je lakše. Želim ti potpun i brz oporavak, djevojko.

  • Čiko Spase 25.04.2012.

    dešava se...

  • walter wolf 25.04.2012.

    A šta reči..prije nekih desetak godina ,kod borongaja ..gospodin želi šreči prugu..i vidi tramvaj..i prousti tramvaj...al nije pustio prikolicu..i tress..između tramvaja i prikolice...kak to objasniti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare