To je to što me zanima!

Zagreb opet zabijelio snijeg, a već od sutra bit će puno toplije

I dok željno iščekujemo najavljeno zatopljenje, zagrebačke ulice u ponedjeljak ujutro ponovno je zabijelio snijeg. Nije ga bilo puno i nije prouzročio veće probleme...
Vidi originalni članak

I dok željno iščekujemo najavljeno zatopljenje, zagrebačke ulice u ponedjeljak ujutro ponovno je zabijelio snijeg. Nije ga bilo puno i nije prouzročio veće probleme u gradu. 

Velika hladnoća praćena temperaturama koje uglavnom ne rastu iznad nule očekuje nas još samo danas, a već bi sutra dnevne temperature mogle biti i do osam stupnjeva u plusu. 

DHMZ javlja da nas u utorak očekuje promjenljivo, na zapadu i pretežno oblačno, a danju će u nizinama unutrašnjosti biti osjetno toplije. Još će ujutro u unutrašnjosti biti niske naoblake i magle. Na sjevernom Jadranu povremeno kiša, na riječkom području moguće obilnija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U gorju će u početku padati i snijeg, a oborina se ponegdje može smrzavati u dodiru s hladnim tlom. Kasno poslijepodne te osobito krajem dana kiša se očekuje i u ostatku unutrašnjosti. 

Puhat će umjeren jugozapadnjak i jugoistočnjak, u gorju na udare i jak, a na Jadranu jugo. Najniža jutarnja temperatura uglavnom između -8 i -2, a na Jadranu od 4 do 9. Najviša dnevna između 3 i 8, a na Jadranu od 9 do 13 °C.

Prema kraju tjedna bit će sve toplije pa bi se za vikend mogli grijati na temperaturama iznad 10 stupnjeva. Toplo će biti u cijeloj zemlji, a u istočnim krajevima čak i pretežno sunčano. 

Južina će potrajati do drugog tjedna veljače kada bi ponovno moglo zahladiti, ali ne onako kako je to bilo u siječnju. 
 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • MAX 2010 30.01.2017.

    Sada očekujem da krene lelek i kuknjava ljubitelja snijega,leda, bure 100+ itd jer im neće odgovarati uvjeti temperature 1+......a i plinara i hep će zapomagati zbog cijena i profita -da bi mogli "korigirati" bar 48%.....

  • Igor Petak 30.01.2017.

    Biti će blata do koljena....

  • slatko volim 30.01.2017.

    Zagrebačkim ulicama cesta mog života teče, njegova me radost blaži, njegova me rana peče. Zato danas smiješimo se, ja u njemu i on u meni, kad se djeca zaigraju kad se Zrinjevac zazeleni, ne treba mu zlatna kiša, neka ga samo jesen zlati kad ga očima zagrlim nek me čuva kao mati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare