To je to što me zanima!

Zagreb: Pijana prostitutka pala s 10 metara na krov

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Špresa S. (28) je iz još uvijek nepoznatih razloga s blakona stana na 4. katu zgrade pala na limeni krov nadstrešnice. Izmjereno joj je 2,56 promila
Vidi originalni članak

Radio sam za računalom. Čuo sam udarac kao da je eksplozija, a potom zapomaganje. Na krovu garaže ležala je žena plave kose, ispričao nam je Stojadin Rakić, koji živi kat ispod nesretne žene.
Špresa S. (28) u utorak je nešto poslije ponoći pala s balkona na 4. kat unajmljenog stana u Vukovarskoj ulici u Zagrebu s visine od 10 metara. Prevezli su je u KB Sestara milosrdnica, gdje su, kako neslužbeno doznajemo, utvrdili da je slomila nogu i stidnu kost. Imala je čak 2,56 promila alkohola u krvi. Nitko od susjeda ne zna koliko ljudi živi u stanu. Vlasnici su sklopili ugovor s muškarcem koji radi u Münchenu u Njemačkoj. Stanarima su za vodu prijavili tri osobe, a Špresa je konobaru obližnjega kafića u koji je izlazila rekla kako živi s cimericom. Doznajemo da je Špresa S. otprije poznata policiji zbog bavljenja prostitucijom.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • johny7 16.07.2008.

    pa ako se bavi necim nezakonitim onda valjda ju i moze nazvat prostitutkom,ne kuzim,sta onda,ti ne bi dopustio da dilera nazovu dilerom?super si

  • Reni 0506 15.07.2008.

    A eto ti njih opet \"prostitutka\"! Pa taman da i je prostitutka od kud im pravo javno nazivati tako u novinama zenu! Ne, ti 24 sata su nenadmasni!

  • user_2971 15.07.2008.

    ma ziher ju je svodnik šiknuo s balkona jer je došla pijana na posao....

Komentiraj...
Vidi sve komentare