To je to što me zanima!

Zagreb: Policajčev sin (22) naletio na majku i dječaka

I. P. (22) vozio je brže nego što je bilo dopušteno Avenijom Dubrava. Projurio je dok je na semaforu bilo crveno svjetlo. Može dobiti 10 godina zatvora
Vidi originalni članak

Sin (10) Marije G. (53) potpuno je istraumatiziran. U nedjelju je s mamom išao u crkvu, u zagrebačkoj Dubravi. Morali su preći Aveniju Dubrava. Dječak je držao mamu za ruku i krenuli su na zeleno svjetlo. No, iz smjera Sesveta dojurio je motor marke Honda Hornet. Vozio ga je I. P. (22), sin zagrebačkog policajca. Nije stao, iako je bilo crveno na semaforu. Zabio se motorom u Mariju i odbacio ju oko 50 metara. Njezinog sina nije udario niti ozlijedio.
- U šoku sam. Ta žena mi je umrla na rukama - potreseno nam je ispričao Zlatko Hadžajlić. On je s prijateljima stajao pred obližnjim kafićem u trenutku sudara.
- Čuli smo tutnjavu iz pravca Sesveta. Okrenuli smo se za motorom. Vozač je prošao kroz crveno i udario ženu. Dotrčali smo do nje i pokušali joj pomoći. Zaustavili su se i liječnici u privatnom automobilu. Ubrzo je stigla i Hitna, no mogli su samo proglasiti smrt. Nismo joj uspjeli pomoći - kaže Zlatko. Uz Aveniju Dubrava kraj Poljanica okupilo se mnoštvo ljudi. U nevjerici su promatrali beživotno tijelo na cesti, a malo dalje i motor. I. P. se nije ozlijedio u padu s motora. Policija  utvrdila da nije bio pijan. No vozio je prebrzo jureći kroz crveno svjetlo. Kako doznajemo od okupljenih, jurnjave motorima i automobilima su česte pa roditelji strahuju za djecu dok prelaze cestu. Kažu da su prošlog ljeta poginula dvojica mladića u automobilu, a prije dvije godine na istom semaforu teško je stradala djevojka. Policija će I. P. kazneno prijaviti zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom. Ako ga sud osudi, može dobiti 10 godina zatvora.

NIJE PIO, ALI JE VOZIO PREBRZO
I. P. (22) vozio je brže nego što je dopušteno Avenijom Dubrava. Projurio je dok je na semaforu bilo crveno svjetlo. Policija ga je alkotestirala. Nije bio pijan.

U SAMO DVIJE GODINE JE PREGAZIO DVOJE SUSJEDA
Pijani Božidar C. (37), koji je u nedjelju u Pustodolu Začretskom pregazio pješakinju, susjedu Nadu K. (78), 2007. pregazio je i susjeda Stjepana H. (55). Tada nije bio pijan, a za smrt susjeda još traje sud. Božidar se nekoliko puta bezuspješno liječio od alkohola. U 10-ak prometnih nesreća, koje je izazvao, u većini njih je bio pijan, od 1,5 do 3 promila. Zagorska ga je policija uhitila jer je u nedjelju imao 1,47 promila, a mrtvu susjedu te ozlijeđene Mariju B. (66) i K.P. (16), koje su se vraćale s mise, ostavio je na cesti i pobjegao doma. Pri ulasku u dvorište udario je u betonski stup. Policija ga je jučer prepratila u Istražni centar.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • barkley 22.02.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Željko444 22.02.2010.

    To se zove tatina zastita, nije mu ovo prvi prekrsaj, nek mu cijela obitelj ima na dusi poginulu majku i traumatizirano dijete.. frajerski brzo i jos preko crvenog... pa tko jos u ovoj pravednoj drzavi postiva pravila?\' kakva drzava takvi ljudi... za koga su ginuli ratnici??\'

  • Zeljk0 22.02.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare