To je to što me zanima!

Zagreb: Pretukli dječaka (12) i snimali mobitelom

Dječak ima modrice po licu i strah ga je izaći na ulicu. Majka je nasilnike, koji su se po Novom Zagrebu hvalili kako su ga pretukli, prijavila policiji
Vidi originalni članak

Prošli tjedan u Sopotu su mi pretukli 12-godišnjeg sina. Išao je na trening kad su ga dvojica od 16 i 17 godina napala s leđa. Mobitelom su snimali kako ga tuku - požalila se majka E.S.V. iz Zagreba Večernjem listu. Saznala je, kaže, da nasilnici prebijaju ljude, snimaju ih, a sve zbog filmića koje potom stavljaju na internet. Njezinog sina napali na preglednom dijelu naselja oko 19 sati. Dječak ima modrice po licu i strah ga je izaći na ulicu. Majka je saznala u kojim kvartovima žive te je nasilnike, koji su se po Novom Zagrebu hvalili kako su ga pretukli, prijavila policiji.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • lexus 04.12.2008.

    Te tipove koji su to napravili treba tako izlemat po glavi pa da zapamti kako ih nije sram pička im materina odvratna.Nije mi jasno sto sad ove nove policijske snage ne patroliraju oko skola neg sam seću ko dva taubeka zaljubljena takve scene se vidjaju po gradu.Trebale bi skole uves zastitare u civilu pa tako mozda sprijecit

  • BlueDevil 06.11.2008.

    16 i 17 godina? Pod jedan, sudit kao odraslima. Pod dva, drakonske kazne - po godinu dana a zatvora bez mogućnosti pomilovanja. A kad izađu van, nek\' samo prst dignu u zrak i treba ih bez milosti ekspatrijarhirati. Dok netko ne obuče željeznu čizmu i pritisne tu gamad neće bit mira. A to što su maloljetni? Ako su dovoljno stari da nekom drugom oduzmu prava na miran i normalan život, automatski su se sami odrekli istih prava za sebe.

  • komenta02 06.11.2008.

    Nasilnika u školi ima sve više.Roditelji moraju odvodit i dolazit po svoju djecu.I,ena nasilnika se znaju ali im policija ni centar ni nitko ne može ništa dok ne naprave nešto teže. A njihovi roditelji su još gori od njih svađaju se i prijete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare