To je to što me zanima!

Zagreb: Prijetio ženi i bebi sjekirom za rezanje mesa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zagrebački policajci priveli su nasilnog muškarca (46) zbog sumnje da je prijetio sjekirom bračnom paru (33 i 27) i njihovom jednogodišnjem djetetu
Vidi originalni članak

Bračni par B. U. (33) i L. U. K. (27) iz Kozari puta 1 u Zagrebu u nedjelju su zbog buke nekoliko puta zvali policiju. Prvi put oko podne. Kako tvrde, susjed M. A. (46) u svom je kafiću galamio i glasno puštao muziku pa njihov 11-mjesečni sin nije mogao spavati. Policajci su došli na intervenciju samo kako bi zaključili da nije bilo remećenja javnog reda i mira.
- On se smiri kad dođe policija, a čim odu opet pojača muziku - kažu supružnici. Stoga su još tri puta nazvali policiju.
- Došli su nakon 3. poziva. Opet nisu ništa zatekli. Mi smo oko 15 sati zaključili da se nećemo moći odmoriti kod kuće i krenuli smo kod mojih roditelja u V. Goricu - priča B. U. Pozvao je šogora da dođe po njih u Kozari bok. Tvrde da ih je kod kafića Stela u Kanalskom putu presreo M. A. u Passatu. Navodno je izašao iz vozila i sa sjekirom za komadanje mesa krenuo prema B. U. Iako je zaštitar u Sokol Mariću, kako su priopćili u policiji, pobjegao je ostavivši iza sebe suprugu u 8. mjesecu trudnoće i 11-mjesečnog sinčića. M. A je i njima zaprijetio sjekirom i otišao. Sve su prijavili policiji.
M. A. kaže da su supružnici sve izmislili i da ih kobne nedjelje nije ni vidio.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • entoni 07.03.2008.

    bježane dobro došli i odlično da imate priliku ispričati kako je bilo stvarno. Isprike na komentaru mislila sam na ženu i bebu same, no dobro je ispalo, svi ste živi. Inače nemojte to pustit na kvartovski obračun, policija i naše pravosuđe nadam se da misli tog opasnog susjeda smiriti ! Papak to zaboravite i čuvajte sebe i svoju obitelj ! Vidim da su vam se prvi javili vemi,Gnome i buzdovan najkulturniji komentatori na 24sata, iza njih se nema puno za reći tako da samo još jednom moje isprike za brzopletost ! Ps. Javite se da znamo kako ste !

  • buzdovan 07.03.2008.

    Nisam prije komentirao, ali sam od prvog trenutka bio siguran da je postupak napadnutog bio ispravan! Upravo sam površnost napisanog članka i zbunjujuće informacije osudio, a nisam želio prozivati i osuđivati napadnutog čovjeka! Ovdje se radilo o njegovoj ženi i djetetu, a on je sam bio u situaciji koja je preteška da bi ga itko sa strane imao pravo osuditi. No, kako i sam kaže, žena i dijete su živi i neozljeđeni, barem fizički! A zbog njih se isplatilo \"jesti govna\" i kratko vrijeme \"ispasti papak\"! Mnogi su umjesto napadača prozivali ovog čovjeka!? Bježane, svaka čast! Sada je na redu hrvatsko pravosuđe! Nadam se...

  • Gnome 06.03.2008.

    Vemi potpisujem. Također vjerujem da je čovjek i sam shvatio da smo žrtva neobjektivnog informiranja i da nismo reagirali osobno, nego isto kako bi i on reagirao na naše mjesto. Pridružujem se željama o što bržem i kvalitetnijem rješenju nastale situacije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare