To je to što me zanima!

Zagreb: Pucao mu u glavu nakon svađe i tučnjave

U Plitvičkoj ulici na Martinovki, ispred kafića Limb, Radomir S. (51) pogodio je hicem iz pištolja u glavu Željka Č. (30), koji se još bori za život
Vidi originalni članak

Radomir S. (51) u nedjelju je oko 2.30 sati na parkiralištu ispred kafića Limb u Plitvičkoj ulici na Martinovki u Zagrebu iz pištolja upucao Željka Č. (30) u glavu. U njega je ispalio samo jedan metak iz pištolja za koji nije imao dozvolu. Željka su prevezli u Vinogradsku bolnicu gdje se još bori za život. Svjedoci kažu da su nešto prije dva sata do Limba došli redari iz Kseta sa svojom “ekipom”. Počeli su gnjaviti goste, a nakon što su izašli iz kafića na parkiralištu su navodno iscipelarili Radomira. Radomir živi u Trnju i radi kao fotograf. Uglavnom fotografira premijere za kazališta.
Osim pucnjave u Plitvičkoj, policija je oko četiri sata dobila dojavu o pucnjavi u narodnjačkom klubu Babilon u Maksimirskoj u Zagrebu. No tamo nisu našli tragove pucnjave.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_29625 19.10.2008.

    Janjevce u Janjevo,Srbe u Srbiju,Bosance u Bosnu I PROBLEM RIJEŠEN!!!

  • Ivan_ST 19.10.2008.

    pa ljudi moji.... \"Počeli su gnjaviti goste, a nakon što su izašli iz kafića na parkiralištu su navodno iscipelarili Radomira. \" Jeli ko pita zašto...ima klinaca koji ne mogu normalnim putem naučiti lekciju... šta bi policija radila da ih Radomir zvao? Šta? Ako je tako kako piše krivi su i oni koji su izazivali i počeli i ne samo onaj koji je pucao i na kraju se samo htio obranit...

  • plumbikon 19.10.2008.

    ...jasno, policiji treba dati veće ovlasti u sprovođenju zakona ali istovremeno drastično smanjiti nepotrebnu papirologiju...birokratiziranje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare