To je to što me zanima!

Zagreb: Pucao na muškarca ispred kafića, policija ga uhitila

Nije poznato koliko su teške ozljede ranjenog V.B. (56), koji je ranjen u nogu. Napadač (48) je pucao iz pištolja te se dao u bijeg, ali ga je policija brzo privela
Vidi originalni članak

Ispred kafića "Cherry" na Selskoj cesti u Zagrebu V.K. (56) upucao je V.B. (48). Prema njemu je ispalio više hitaca i ranio ga u nogu. Pogodio ga je u lijevu potkoljenicu. Ranjenog muškarca prevezli su u Vinogradsku bolnicu. Policiju su pozvali uplašeni susjedi. 

- Sukob nisam vidio. Primjetio sam samo da se pred kafićem zaustavio kombi, a zatim sam začuo pucnjavu. Nismo htjeli izlaziti van jer smo se bojali - rekao je vlasnik kafića. 

Napadača, koji je pucao iz pištolja, policija je uhitila. Napadač je počeo bježati nakon pucnjave, a našli su ga u parku Stara Trešnjevka. Kako su naveli iz policije, do sukoba je došlo zbog duga.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • tommy_zg21 15.04.2011.

    ahahah cuj ovog murjaka iz nehajske na slici :) svima dobro poznat na kvartu :)

  • lula74 14.04.2011.

    mlado-ludo :-)))))

  • wozzie 14.04.2011.

    još samo malo i divlji zapad će se vratiti!!tko će htjeti preživjeti mora nosit utoku!! žalosno i jadno ali sve vodi prema tome!! ionako 65% građana posjeduje oružje ili neku eksplozivnu napravu kod kuće!jadni smo u p.m. a sve zbog ove kriminalne vlade koja ne uspijeva ljudima naći posao da imaju od čega živjeti!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare