To je to što me zanima!

Zagreb: Radi glasne glazbe djevojci (22) je slomio nos

Ž.G. (22) je slušala glazbu s bratom i dečkom. U prizemlju kuće su bili sestra, dečko i prijatelj. Skupine su se posvađale zbog preglasne glazbe
Vidi originalni članak

Ž.G. (22) u ponedjeljak je na katu kuće u Ulici Dr. Luje Naletilića u Novom Zagrebu slušala glazbu s bratom i dečkom. U prizemlju kuće je bila njezina sestra s dečkom i prijateljem M.Ć (25). U jednom trenutku dvije skupine su se posvađale zbog preglasne glazbe. M.Ć. je onda napao Ž.G. i udarcem u glavu joj slomio nos. Hitna je odvezla djevojku u bolnicu. Bolnica je o slučaju obavijestila policiju, a M.Ć se sam javio policiji. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • plavi cvijet 25.05.2010.

    Nažalost, nemamo zakona za zaštitu građana po takvim pitanjima nego smo prisiljeni slušati razne vrste muzike. Policija po tom pitanju ne želi ništa poduzeti. Može nas maltretirati kako god se kome prohtije. Meni ide na živce kad stanu sa autom i to sa otvorenim prozorom u ulici, trešte cajke, čuje ih cijeli kvart, a oni si valjda misle misle da su face.

  • user_2971 25.05.2010.

    pokraj tolikih muških u kući on slomi nos curi.. koji jadnik i još se kur.. nekom u njegovoj kući... katastrofa..

  • bogs 25.05.2010.

    Šta je ovo lipo, da ti u vlastitoj kući nečiji balavac slomije nos jer mu je glazba preglasna. Usuđujem se reći da bi ga ubila na licu mjesta, ako bi mi to pošlo za rukom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare