To je to što me zanima!

Zagreb: Snimao prijatelja kako juri kroz crveno i prelazi u drugi smjer, sve istražuje policija

Na snimci se vidi kako mladić prelazi preko suprotne trake na tramvajsku prugu dok mu automobili iz suprotnog smjera idu u susret, a nakon toga i kako prolazi kroz crveno svjetlo na semaforu kod okretišta Dubrava
Vidi originalni članak

Od jurnjave Maksimirskom cestom u smjeru Dubrave, prelaska u suprotnu traku dok mu automobili dolaze u susret pa do prolaska kroz crveno svjetlo na semaforu kod okretišta Dubrava.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovakvu vožnju svog prijatelja snimio je jedan mladić i stavio na TikTok, a sudeći prema snimci, ovo divljanje po cesti i ugrožavanje drugih sudionika u prometu jako ih je zabavljalo.

Nakon prelaska na tračnice i vraćanja na cestu, kamera se okreće i na vozača. Snimka je s TikToka podijeljena i na ostale društvene mreže, a ubrzo je došla i do policije. 

- Snimku smo proslijedili nadležnoj policijskoj postaji te su postupanja u tijeku - rekli su nam kratko iz glasnogovorništva PU zagrebačke. 

Ukoliko policija locira vozača, mogao bi ostati bez pozamašne svote novaca i vozačke dozvole. Naime, za prolazak kroz crveno kazna je od 10.000 do 20.000 kuna ili odlazak u zatvor na 60 dana. Vozačka se oduzima na najmanje 6 mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • sanel3 04.09.2021.

    Cisti idiotizam, dozivotna zabrana voznje

  • 03.09.2021.

    što se čudite.. Tita kudite

  • maja2020 03.09.2021.

    Sigurno zlatna mladez

Komentiraj...
Vidi sve komentare