To je to što me zanima!

Zagreb: Sudarila se dva auta, dvoje ozlijeđenih u Maksimiru

Iz zagrebačke policije su izvijestili kako su se kod Maksimirske 128 sudarila dva automobila. Dodaju kako je ozlijeđeno dvoje ljudi, no ne zna se težina ozljeda
Vidi originalni članak

U sudaru Renaulta i Opela u Maskimirskoj ulici oko 20.30 sati ozlijeđeno je dvoje ljudi, izvijestili su iz zagrebačke policije. Zbog prometne nesreće u zastoju je bio tramvajski promet prema zapadu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • NinaKlaic 23.09.2011.

    ma kaj pričate gluposti Josip Šošić nije kriv i nije dečko iz kr kak se piše nego je dečko iz Zagreba.Zbog idiota leži na traumi i pitanje je dal će se vratiti na posao radi svoje kralježnice i mangupa koji se u njega sudario 140.

  • dupinčić 23.09.2011.

    užas.. evo, sad je i sudar na Laništu na semaforu.. još ni nije u vijestima.. audi se smotao oko ograde... stvarno, ljudi, malo pažnje ne bi škodilo!!

  • BiserkaStipić 23.09.2011.

    dragi sugrađani ,molim budite ljubazni pa ne krivite vozilo krapinske registracije ,nego kritizirajte manijaka koji je vozio 140 na sat i uzrokovao nesreću u kojoj na sreću nije bilo poginulih osoba budući da se tamo nalazila i tramvajska stanica i pješački prijelaz,osim toga postoji i policijski zapisnik

Komentiraj...
Vidi sve komentare