To je to što me zanima!

Zagreb: Tri metra od zebre autom pregazio pješaka

Nesretni muškarac na mjestu je ostao mrtav Zbog nesreće zatvoren je promet desnim trakom Slavonske avenije, izvijestila je PU zagrebačka
Vidi originalni članak

Muškarac je vjerojatno pretrčavao Slavonsku aveniju u blizini Bauhausa, i to samo tri metra od pješačkog prijelaza. Na njega je naletjela Seat Ibiza, rekao je naš čitatelj T. Ž., koji je fotografiju snimio u četvrtak oko 15 sati. U PU zagrebačkoj su rekli kako je muškarac smrtno stradao te da je zbog nesreće zatvoren promet desnim trakom Slavonske u smjeru zapada.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Vozdovac brate 07.03.2008.

    Netko mora i 200kn zaraditi. Šalu na stranu! Imam ja slike sudara kada je auto završio pod kamion.. da vidite grozote, vozač bez glave, žena neprepoznatljiva. To je veliki šok tada bio ali potakne te na duboko razmišljanje da cijeniš život više i da paziš kako i koliko brzo voziš. Uglavnom moja sućut.. :(

  • Chantal 07.03.2008.

    god of war - jadan si! Da mi je znati kako bi se osjećao da gledaš svoga tatu tako zgaženog na cesti po novinama!! Možeš misliti kako je njegovim roditeljima, i djeci (ako ih ima). Seljačino tupava... sigurno nisi dobio ovaj mjesec pa ovdje izbacujes frustracije!

  • marko00 06.03.2008.

    pa jel stvarno misliš da sam ja toliko jadan i glup da padam na fore s neta,ajmo se nać itd. naravno da nisam mislio na sukob, da se nađemo pa potučemo, nisam ja seljačina. ak si stariji neznači i pametniji. ponavljam ja sam komentiro kak neko može slikat mrtvu osobu i poslat u novine odma, a još to i objavit. naravno da nisam na tvom nivio pošto si ti triputa spomenio fizički sukob ,a ja nijednom. de mi reci koju li si ti to visoku školu za promet završio ,pitam sada iz znatiželje, jer sam ja reko koju sam završio pa bi bio red da i ti kažeš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare