To je to što me zanima!

Zagreb: U sudaru s busom ZET-a poginuo motociklist

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Autobus i motor sudarili su se na Radničkoj cesti u ponedjeljak navečer. Motociklist je na mjestu poginuo. Policija na mjestu obavlja očevid
Vidi originalni članak

Bus ZET-a vozio je u ponedjeljak oko 20 sati u smjeru Petruševca u Zagrebu. Na križanju Radničke ceste i Koledovčine stao je na semaforu. Upalilo se zeleno i vozač je krenuo. Odjednom se straga u njega zabio motor. Vozio ga je mladić star oko 20 godina. Poginuo je. Iza njega je vozio i njegov prijatelj, koji tvrdi, da je mladić još bio živ.
- Još je disao. Hitnoj je trebalo pola sata da dođe. Možda bi još bio živ da su prešli tih 500 metara - kroz suze je vikao prijatelj poginulog mladića. Vozača autobusa je ispitala policija.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • crazy_sale 29.04.2009.

    nisu uvijek motociklisti krivi....ja sam imao motor yamahu r1 i skoro uvjek sam divljao,i jedan dan sam isao jako polako prema gradu,nekih 40-50km/h jer me vecprosla volja za divljanjem na raskrizju budala prode kroz crveno i direkt u mene,bio sam u komi 12 dana,to je bilo sa 23 god,sad imam 25 i zahvaljujuci budali sad nemam motor,a ni lijevu nogu!!

  • denismotori 28.04.2009.

    NIJE BIO KLINAC IMAO JE 33 GODINE. predobar lik. a hitnu je trebalo čekat pola sata oni su krivi kaj nisu uključili sirene i došli brže.

  • vedran_zgb 28.04.2009.

    bitno je da oni za aute ogrianicavaju snagu automobila koje mladi vozaci mogu vozit al balavac kad polozi odmah moze motor od 130ks na vise vozit...pa onda se pitaju ljudi zasto ginu klinci na motorima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare