To je to što me zanima!

Zagreb: Uhitili muškarca koji je pretukao dvoje ljudi u nedjelju

Muškarac je prvo prijetio smrću vlasnici trgovine i njenom sinu, a mladića je kasnije i pretukao. Nakon toga je od prolaznika tražio da mu da 200 kuna te ga je udario
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija tereti muškarca E.R. (25) kako je u nedjelju oko 20 sati došao do obiteljske kuće na 7. Kozari Putu te je od obitelji tražio da otvori trgovinu koja je u prizemlju kuće. Vlasnici S.H. (53) i njenom sinu M.H. (31) je prijetio smrću, a u jednom trenutku je i preskočio ogradu te je ušao u dvorište gdje je nekoliko puta udario sina vlasnice. 

Sat vremena kasnije, oko 21 sat, muškarac je na 6. Kozari Putu prišao muškarcu D.L. (24) te je od njega tražio da mu da 200 kuna, za koje je tvrdio da mu je dužan. Muškarac mu je odbio dati novac, a razbojnik ga je nekoliko puta nakon toga udario šakom u glavu. Nakon udaraca mu je muškarac dao novac te je otrčao u obližnji kafić i napadača prijavio policiji. 

Razbojnika je policija uhitila u noći na ponedjeljak oko 1 sat na području Maksimira u Zagrebu. prijavili su ga, a prema neslužbenim informacijama muškarac ima oko 200 kaznenih djela, uglavnom imovinskih.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • PREDATOR_007 11.04.2012.

    Da nema sumnje da je neki cigan ! Tko bi drugi bio na Kozari putevima. Ali nije ni to najvaznjije nego se pitam sto gamad sa 200 kaznenih djela i prijava radi na slobodi ??!?!?! PRAVOSUDJE SPAVA !!!!!!! sta se radi ??!?! NISTAAA !!!! SRAMOTAAA !!!!!!!!!

  • bluesbob 10.04.2012.

    Garagan, guzoperac ili nekaj sličnog...rad oslobađa mein freunden

  • Radnik_1 10.04.2012.

    i Love DUGU 9 kad mu ga netko izvadi..nece vise trazit 200kn..molit ce on tebe da ti nesta da..

Komentiraj...
Vidi sve komentare