To je to što me zanima!

Zagreb: Zbog jurnjave teže ozlijeđeno 2 djece u sudaru

Na raskrižju Palmotićeve i Hatzove ulice u centru Zagreba oko 16 sati su se u nedjelju sudarila tri auta. Dvoje djece (12, 14) teško je ozlijeđeno
Vidi originalni članak

Na raskrižju Palmotićeve i Hatzove ulice u centru Zagreba oko 16 sati su se u nedjelju sudarila dva VW Golfa i Ford Focus. Kako doznajemo u nesreći je ozlijeđeno šestero ljudi, među kojima i četvero djece.
Dvoje djece (12, 14) u nesreći je teže ozlijeđeno, a kako piše Večernji, jedno dijete zadobilo je težu ozljedu glave, drugo trbuha. Sva su djeca prevezena na KB Rebro, a dvoje su s lakšim ozljedama pustili tijekom večeri kući. Žena s lakšim ozljedama puštena je iz bolnice Sv. Duh.
Kako neslužbeno doznajemo Palmotićevom su vozili žena s četvero djece u bijelom Golfu te časna sestra u Ford Focusu, a Hatzovom se u Golfu IV vozio stariji par, tvrde svjedoci. Nesreću je navodno skrivio par u Golfu koji je vozio Hatzovom ulicom.
Njihov Golf je nakon sudara udario u zgradu, a bijeli Golf u kojem su bila djeca zabio se u semafor. Tijekom večeri radnici Zagrebačkih cesta popravljali su uništeni semafor.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • witch2001 02.03.2009.

    a zasto ne \"miga\" zeleno pred kraj, ili onako kako imaju \"omiljeni susjedi\" broji sekunde do zelenog, tj. crvenog??

  • Leonarda 02.03.2009.

    @ martinmg42-cini mi se u tekstu da su ocevidci rekli da je kriv automobil koji je dolazio iz Hatzove, u kojem su bili stariji braci par i sumljam da je bakica vozila. Tako da ti recenica pomalo priglupa!

  • Teta Špageta 02.03.2009.

    Kaj znači razmak od dvije sekunde. Ako voziš normalnom brzinom možeš na žuto i normalno stati. Ali to naravno ovdje nije više stil vožnje. Na svakom semaforu barem jedan auto luđački projuri kroz CRVENO, a ne žuto. Znači još iz daljine je dobro opalio po gasu da prođe kroz ušicu igle. Trebale bi biti kamere i za prelazak na crveno oduzeti vozačku na 3 mjeseca, ako ponovi oduzeti na godinu dana. A ako ga se ulovi bez vozačke opaliti 12 plaća globe pa ne bi nikome palo na pamet a proračun bi se ohoho brzo napunio jer našim ljudima ne idu neke stvari kao što je disciplina i vozačka kultura u glavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare