To je to što me zanima!

Zagreb: Žena na biciklu zapela za pješaka, pala i ozlijedila se

Biciklistica Đ.K.je u Petrinjskoj ulici zapela za pješaka M.B. (60). Pala je s bicikla i teško se ozlijedila. Liječnička pomoć joj je pružena u KB Sestre Milosrdnice
Vidi originalni članak

Biciklistica Đ.K. je u ponedjeljak oko 13 sati u Petrinjskoj ulici u Zagrebu zapela za pješaka M.B. (60). Žena je pala s bicikla i teško se ozlijedila. Liječnička pomoć joj je pružena KB Sestre Milosrdnice.     

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 25.10.2012.

    LJUDI POČNITE ČITATI ZAKONE! ZA BULJENJE U BULJAVOG SULEJMANA IMATE VREMENA, A ZA INFORMIRATI SE O NEČEMU NEMATE! U zakonu lijepo piše sve za bicikle, motocikle, aute itd.

  • stara škola 24.10.2012.

    Zakon je jasan! Biciklistima je mjesto ili na biciklističkoj stazi ili na kolniku, gdje smiju zauzeti najviše 1 metar od desnog ruba kolnika u pravcu vožnje. I to je to. Međutim, nastala je pošast u zadnje vrijeme kada si biciklisti dozvoljavaju vožnju po nogostupu i u pješačkoj zoni, jer su tako sigurniji, ravnajući se devizom:" Bolje da sam ja jači od pješaka nego slabiji od vozila." Policija ne reagira ni na koji način, mada bi trebala, jer biciklisti ugrožavaju sigurnost pješaka (odraslih, ali i mnoštva djece). Tu glupost ne čine samo odrasli već i djeca koja se ugledaju na odrasle. Nedavno sam doživio da me je policija zaustavila zbog brzine vožnje od 60 km/h gdje je ograničenje 50 km/h. OK pogriješio sam. Ali istovremeno kraj nas je nogostupom projurio mladić sa slušalicama na ušima vozeći slalom između pješaka. Niti policajac koji je kontrolirao moje dokumente niti njegov kolega koji je sjedio u autu nisu niti pogledali prekršitelja. Zakon kaže da je bicikl vozilo. Znači li to da ja s mojim vozilom smije voziti po nogostupu?

  • KIKI2907 23.10.2012.

    Kriva biciklistica nema vozačku za bajs !

Komentiraj...
Vidi sve komentare