To je to što me zanima!

Zagrebačka banka uspješno je završila prilagodbu sustava na euro, sve usluge su dostupne

Klijenti Zagrebačke banke mogu nesmetano obavljati sva plaćanja debitnim i kreditnim karticama Zagrebačke banke za individualne i poslovne korisnike.
Vidi originalni članak

Zagrebačka banka objavila je kako su uspješno proveli postupak prilagodbe sustava na euro i sve usluge Banke u potpunosti su dostupne klijentima.

Klijenti Zagrebačke banke mogu nesmetano obavljati sva plaćanja debitnim i kreditnim karticama Zagrebačke banke za individualne i poslovne korisnike.

U potpunosti je dostupno on-line bankarstvo putem mobilne aplikacije i interneta (m-zaba i e-zaba) za individualne i poslovne korisnike kao i API namjensko sučelje Banke putem kojeg se provode aktivnosti inicirane od strane drugih pružatelja platnih usluga.

Sve poslovnice Zagrebačke banke 2. siječnja otvorene su za rad s klijentima.

Bankomate Zabe klijenti mogu nesmetano koristiti, a popis dostupnih bankomata Zagrebačke banke koji isplaćuju eure nalazi se ovdje.

- Proces uvođenja eura jedan je od najzahtjevnijih projekata s kojima su se banke u Hrvatskoj ikada susrele. Shvaćajući svoju odgovornost i ulogu, Zagrebačka banka je projekt uvođenja eura stavila na primarno mjesto, odvojivši velike tehničke, ljudske i financijske resurse, kako bi građani i pravne osobe raspolagali svojim likvidnim sredstvima u eurima, a platni promet funkcionirao u novoj valuti. Koristim priliku zahvaliti našim klijentima na razumijevanju i strpljenju. Također zahvaljujem svim kolegicama i kolegama te našim partnerima koji su u Zabi pridonijeli uspješnoj realizaciji euro projekta - istaknuo je Ivan Vlaho, predsjednik Uprave Zagrebačke banke.

Do 15. siječnja obustavljena je naplata naknade za podizanje gotovog novca debitnim karticama individualnih klijenata potrošača na svim bankomatima u Republici Hrvatskoj. Interaktivnu kartu svih dostupnih bankomata u Hrvatskoj klijenti mogu pronaći ovdje.

Sve dodatne informacije klijenti mogu dobiti putem zaba.hr ili pozivom na besplatni infotelefon 0800 00 24

POGLEDAJTE JESU LI HRVATI PROMIJENILI KUNE U EURE

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 04.01.2023.

    Ja sam komitent te banke i gadi mi se ući u istu zbog nepotrebnih gužvi,a da su lihvari jesu,to im je i posao.Talijani su im kao vlasnici,to je još jedan "plus"

  • RoyBean 03.01.2023.

    ZB Loše ogranizirana banka. Pojam za dugo čekanje i največu dobit, što znači da najviše guli komitente. Lešinarenje.

  • 03.01.2023.

    Samo je ime ostalo od Zagrebacke banke

Komentiraj...
Vidi sve komentare