To je to što me zanima!

Zagrebačka policija prijavila muškarca osumnjičenog za gotovo 30 razbojništava

Pokušaj bijega 41-godišnjaka spriječen je dolaskom policajaca koji su u potpunosti svladali njegov otpor te ga priveli radi kriminalističkog istraživanja
Vidi originalni članak

 

Zagrebačka policija prijavila je 41-godišnjaka kojeg sumnjiči za 29 razbojništava, a koji je uhićen u ponedjeljak pri pokušaju pljačke ljekarne u Ulici Dore Pfanove gdje je pružao otpor zaštitaru.

Policijska uprava zagrebačka (PUZ) je izvijestila da je 41-godišnjak uhićen u ponedjeljak dok se hrvao sa zaštitarom u ljekarni koju je pokušao opljačkati maskiran crnom medicinskom maskom i naoružan pištoljem.

NESREĆA U SISAČKO-MOSLAVAČKOJ Pijan sletio autom u kanal kod Dvora, otišao po traktor pa ga izvukao: Zatekla ga je policija

Pokušaj bijega 41-godišnjaka spriječen je dolaskom policajaca koji su u potpunosti svladali njegov otpor te ga priveli radi kriminalističkog istraživanja.

Nakon kriminalističkog istraživanja policija je uhićenog 41-godišnjaka osumnjičila za 28 razbojništava na području Zagreba i jedno razbojništvu u Karlovcu.

KAOS U VEČERNJIM SATIMA Krš i lom u centru Zagreba: Na križanju se sudarila dva vozila

Policija je utvrdila da je 41-godišnjak dolazio do trgovina mješovitom robom, ljekarni i benzinskih postaja u vrijeme dok su se zaposlene osobe same nalazile u tom prostoru te uz prijetnju pištolja ili noža ciljano otuđivao novac. U jednom slučaju je prislonio pištolj na tijelo zaposlenika, dok je u nekoliko slučajeva zaposlenika i udarao, dodaje policija.

IMA SAMO 15 GODINA Policija kod Vinkovaca uhvatila pijanog tinejdžera na romobilu: Izmjerili mu 1,83 promila u krvi

Preciziraju da 41-godišnjaka sumnjiče za razbojništva na području Trešnjevke, Črnomerca, Kruga, Novog Zagreba i Karlovca te da ukupna šteta iznosi oko 90.000 kuna.

Osumnjičeni je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Splitski cvit 10.11.2022.

    Pogodite šta bi pisalo u komentarima da je u pitanju Split ili bilo tko u Dalmaciji. Ja to ipak neću napisati za Zagreb jer sam svjesna da se s.. nja događaju svugdje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare