To je to što me zanima!

Zagrebačka policija zaplijenila veće količine marihuane, kokaina i tableta: Uhitili trojicu

Zagrebačka policija zaplijenila je više od 12 kg kokaina, 69 kg marihuane i više od 36 tisuća tableta MDMA. Trojica muškaraca u dobi od 33, 37 i 24 godine osumnjičena su za neovlaštenu proizvodnju i prodaju droge
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija zaplijenila je više od 12 kg kokaina, 69 kg marihuane i više od 36 tisuća tableta MDMA. Trojica muškaraca u dobi od 33, 37 i 24 godine osumnjičena su za neovlaštenu proizvodnju i prodaju droge.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Policijski službenici sakupili su saznanja da se dvojica muškaraca bave preprodajom droge kokain i da istu drže u stanu. Prikrivenim radom i praćenjem došli smo osumnjičenika i zapljene robe - rekao je na presici za medije Goran Lauš, voditelj Službe kriminaliteta droga.

- Prvoosumnjičeni (24) je na parkiralištu jednog trgovačkog centra u naselju Staglišće predao vrećicu, u kojoj se nalazilo oko 2000 grama kokaina pakirano u dva paketa, drugoosumnjičenom (33).  On se potom odvezao par metara dalje i ostavio vrećicu u parkirani otključani automobil. Nedugo zatim u njega je sjeo muškarac (37) i odvezao se do Trnja gdje ga je policija zaustavila - dodaje Lauš.

Pretragom vozila pronašli su kokain i uhitili muškarca (37). Prvoosumnjičenog (24) su uhitili u stubištu stambene zgrade i kod njega je pronađeno još oko 200 grama kokaina. Zatim je uhićen i drugoosumnjičeni (33).

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

Uskoro više...

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare