To je to što me zanima!

Zagrebački holding raspisao natječaj za hrvačice u blatu

Iz Holdinga su objasnili da traže tvrtku koja bi im organizirala kompletan događaj. Ponuđač bi trebao imati svoj bazen, posebnu smjesu za hrvanje i hrvačice...
Vidi originalni članak

Zagrebački Holding raspisao je natječaj za hrvačice u blatu. Naime, na svojim stranicama su naveli kako traže usluge umjetničkog i reprodukcijskog izvođenja za 2. međunarodni sajam Eros4U - zabavni program hrvanje u blatu. 

Iz Holdinga su objasnili da traže tvrtku koja bi im organizirala kompletan događaj. Ponuđač bi trebao imati svoj bazen, posebnu smjesu za hrvanje i hrvačice, piše portal Zagrebancija. Detalji će se dogovoriti tek kada se javi ponuđač. Navodno već postoji organizator iz Zadra s kojim planiraju sklopiti ugovor. 

Erotski sajam će biti na Velesajmu od 2. do 4. prosinca.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • reckrece 22.11.2011.

    I gdje ste sada vi čelnici mjesnih i sličnih odbora i lokalne samouprave. Stalno se žalite na holding da su vam ceste u jadnom stanju i na puno mjesta fali ili uopće nema asfalta. I umjesto da ovako nekaj organizirate na lokalnom nivou pa bi svi fest uživali, vi sve potencijalne gušte več u korjenju uništite. Sam prošlu jesen gledao kad su moja Bara i Štefova Jalža u blatnjavku pred mojim dvoriščem opale. I ovak se ne voliju baš jako kao i sve susjede u prigorskom kraju pa su se odmah za kose počupale i jedna drugoj glavu v blato gurnule. Baš ovako kako je to na ovoj slici. Je dobro znam imaju malo veće guzice ali opet je bilo lepo za vidjeti. Ni se odmah dalo raspoznati koja je koja. Zato bih lijepo zamolio da se bar poneka blatna graba u prigorskome kraju ostavi kao prirodna oaza u športsko rekreacijske svrhe, i da se redovito sa cisternom voda dopelja kako bi bilo blata i za vrijeme suše.

  • user_132308 22.11.2011.

    zašto sada svi šute i komentare okreću na zezanciju i zabavu,šteje gospodo sad vam nesmeta rasipanje zagrebačkih novaca?gdjesu sad hrvatska mediska glasila i novinari,zašto ne daju svoj glas protiv.prije par dana ste se svi obrušili na radnike holdinga kako primaju velike plaće,privilegije i jubilarne nagrade da su rastrošni i da troše zagrebački novac.naravno nitko se od hrvatskih glasila nije drznuo ispričati se radnicima holdinga zbog oibjavljivanja neistina i notornih laži.

  • BacacLedenihKockica 22.11.2011.

    Isus ns nebu, Vuco na zemlji :DD

Komentiraj...
Vidi sve komentare