To je to što me zanima!

ZagrebDox: Pretpremijerno prikazan film o Ani Magaš

U kinu Movieplex je u sklopu ZagrebDoxa prikazan film 'Znak na Kajinu' koji govori o Ani Magaš. Ana na pretpremijeru nije došla
Vidi originalni članak

U dvorani kina Movieplex u Zagrebu je u utorak u sklopu ZagrebDoxa prikazan film 'Znak na Kajinu'. Film govori o Ani Magaš. Ana na pretpremijeru filma nije došla, a neće doći niti u srijedu kada će biti premijera dokumentarca. Film su režirale Tihana Kopsa i Ljiljana Šišmanović.  

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Curious 02.03.2010.

    Svi_smo_doma, potpisujem svaku riječ, jedino ću nadodati da ta žena i dan danas nema kontakt sa svojim sinom. Svaki ubojica , silovatelj, pedofil ima kontakt sa svojim djetetom dapače država inzistira na tome a ova žena nema, niti njena strana obitelji. Zanimljivo zar ne???

  • svi_smo_doma 02.03.2010.

    Vea, možda ti ne znaš tko je Ana? To ti je žena koja se branila od muža-nasilnika, a kad je došlo do najgoreg; izbor - on ili ona, izabrala je sebe na korist vlastitom opstanku! Nije ona neka balavica koja po cesti lovi bespomoćne klince i prebija iz čistog mira... Ali nju su svi napali, dok maloljetni napadači hrvatske mladeži imaju podosta onih koji ih brane, od obitelji pa čak i dijela javnosti...

  • vea 02.03.2010.

    Film o Ani Magaš?????Onda se čudite nasilju,kad se snimaju filmovi o ubojici i prikazuje svako jebeno večer na Novoj-tv Ana Karabatić i onaj njen smutljivac,koji su ucjenjivali profesora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare