To je to što me zanima!

Zagrebi i pomozi Gazdi da si kupi pastu za laštenje toaleta

Osvoji 9999,99 nagrada: Teško mu je. Todorić živi od pomoćiprijatelja. Pomozite mu da kupi pastu za laštenje zlatnog toaleta u svojim dvorima
Vidi originalni članak

Proletjele su dvije godine otkako su otvorene istrage protiv nekad najmoćnijeg hrvatskoga gospodarstvenika Ivice Todorića. I dalje živi u Kulmerovim dvorima, vozi se još uvijek u Mercedesu, ali kaže da mu je teško. No još 2000. je otkrio javnosti kako zna skromno živjeti.

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kandidat na proteklim predsjedničkim izborima Dario Juričan fotografirao je Ivicu Todorića kako se u Mercedesu vozi po gradu. Podsjetimo, Todorić je u nedavnom intervjuu za RTL rekao kako teško živi.

- Nedavno je rečeno kako će Vlada mjeriti nekakvo bogatstvo. Osobno neću moći zadovoljiti nijedan kriterij. Da ja ne primam plaću, da mi ne rade sin i kći te da tata nema penziju, teško bih u današnje vrijeme izvukao kraj s krajem - rekao je prije 20 godina Todorić.

JURIČAN ISMIJAVA GAZDU "Todoriću, kukaš da teško živiš i furaš ovu mečkicu po gradu"

U međuvremenu se s obitelji od posla odmarao u Villi Castello, koja je prodana za 8,5 milijuna eura, na otoku Smokvici, na koji se vozio privatnim helikopterom, odmarali su se i na skupocjenoj jahti, jeli i pili što su poželjeli, putovali i kupovali što im je srce htjelo. Danas, bez Agrokora, kaže da skromno živi u Kulmerovim dvorima. Za život se snalaze. Kako, ne ide u detalje. Jedino što je pojasnio je da je kći Iva, dok je bio u Londonu, iznajmljivala dvore “jer se snalazila kako je znala”. Hrvati su mnogo puta pokazali veliko srce. Za njih nije bitno tko je i kako se zove čovjek u nevolji. Ovoga puta Solinjani se okupljaju za Gazdu i organiziraju humanitarnu akciju te će u nedjelju dva sata prikupljati pomoć za Todoriće.

BIVŠI GAZDA Todorić: Živimo teško, nije nam ugodno. Pomažu nam prijatelji

Možete osvojiti obilazak dvora

Teško da će to biti dovoljno da prežive u dvorima jer 55.000 kvadrata treba održavati. Zato zaigrajte i zagrebite Gazdalicu. Za samo 0,99 kuna možete osvojiti sentimentalne nagrade jer ipak je cilj prodati što više strugalica zato što sav novac od prodaje ide u humanitarne svrhe - za pomoć obitelji Todorić. A u strugalici možete osvojiti značku “Vazda Gazda”, koju možete objesiti o brk ili kaput. Najsretniji mogu osvojiti naljepnice s nekadašnjim Todorićevim helikopterom i jahtom. Budimo realni, malo tko si od Hrvata (osim onih Tuđmanovih 200) može priuštiti takvu luksuznu igračku. Ma ne možete ih ni unajmiti, a kamoli kupiti. Ipak, s naljepnicama ćete svaki dan moći uživati u pogledu. Možete i osvojiti obilazak dvora, ali izvan ograde, a samo jedan od vas će smjeti zaviriti u zlatni WC. Što čekate?

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Sandra Kranjčec 16.01.2020.

    Odraz glupog društva.. Kupuj "domaće" K-plus ali nemoj ni slučajno pročitati deklaraciju... Ne ideš u Konzum kupovati ma sram i stid te bilo ( ironija za one koji to još uvijek rade..)

  • 16.01.2020.

    Tako smusen lik a toliko love....kako to?

  • 12 Majmuna 16.01.2020.

    Jel se ko sjeća Dalićke i njenih savjetnika? Maznuli su stotine milijuna kuna. Nju više nitko ni ne spominje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare