To je to što me zanima!

Zagrepčani, evo vam prilike: Grudajte Bandića do mile volje

Može, mi ćemo primati batine, oni će nas grudati, zaradit ćemo neku lovu za beskućnike. Pa makar malo i boljelo, komentirao je Bandić humanitarnu akciju
Vidi originalni članak

Voditeljima Plavog soundset radija u čišćenju škole i vrtića na Trešnjevci i Vrbiku pridružio se i gradonačelnik Milan Bandić. On je iz automobila izvadio lopatu i 'bacio' se na čišćenje zaleđenog snijega zbog kojeg su roditelji jedva dolazili do ulaznih vrata.

- Tete nisu za taj posao, pa ćemo angažirati ekipe iz Male zimske službe -  poručio je gradonačelnik i još jednom pozvao sve građane da se uključe u akciju čišćenja.

Nakon što je očistio nekoliko metara staze, pristao je sudjelovati u humanitarnoj akciji u sklopu koje će građani iduću subotu na Zrinjevcu, osim voditelja radija, moći grudama gađati i zagrebačkog gradonačelnika. 

- Može, mi ćemo primati batine, oni će nas grudati, zaradit ćemo neku lovu za beskućnike. Pa makar malo i boljelo - rekao je Bandić.

Studenti i nezaposleni čekaju u redovima

Gradonačelnik je na svom Facebook profilu objavio fotografiju na kojoj se vidi da mnogi nezaposleni i studenti čekaju u redu kako bi se prijavili za čišćenje snijega. Podsjetimo, Bandić je za čišćenje ulica angažirao studente i nezaposlene koji će po satu zaraditi između 17 i 35 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • presvijetli 26.01.2013.

    Na Bandića šteta je snijeg trošiti.

  • Crveni jastreb 19.01.2013.

    gospodo draga,ja se ovom gos.Bandiću divim ,čovjek zlata vrjedi,pa to što on radi za grad i građane to niko poslje njega više neče,a vi samo pljujte po njemu i stime pokazujte svoju moralno i intelektualno vrednotu. Kad sabornica bude puna nađitemi barem još jenog takvog,puno sreče.....

  • WOMANIZER 18.01.2013.

    bandić je legenda! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare