To je to što me zanima!

Zagrepčani napunili džepove u igrama Hrvatske Lutrije: Bračni par osvojio skoro dva mil. eura!

Već smo napravili sve planove i sve ostaje unutar obitelji i naše djece. Sretni smo da im možemo pomoći u rješavanju njima bitnih stvari i da uz pomoć ovog dobitka mogu lakše krenuti u život, kažu sretni dobitnici...
Vidi originalni članak

'Lijepi' iznosi fino su ovih dana popunili džepove nekolicine Zagrepčana.

Na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije stigao je nedavno zagrebački bračni par koji je u 47. kolu Lota 7 osvojio Jackpot u iznosu 1.834.913,50 eura. Sretni supružnici kažu kako zajednički igraju omiljenu igru, no svatko ima svoju ulogu: 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uglavnom ja biram brojeve, a suprug uplaćuje – rekla je nasmijana igračica i dobitnica ovog milijunskog iznosa, koja priznaje da ima 'svoje brojeve', no suprug je taj koji odlazi na prodajno mjesto kako bi listić i uplatio, stoji u priopćenju HL-a.

Na pitanje kako su saznali za dobitak, odgovor  je dao suprug: 

PROVJERITE LISTIĆE! Sretnik u Hrvatskoj osvojio više od 160.000 eura u igri Loto 7

- Čekao sam Ligu prvaka i usput pogledao izvlačenje. Nisam bio siguran u izvučene brojeve jer ipak ih je supruga birala, no kad sam vidio da je glavni dobitak osvojen te da je listić uplaćen na prodajnom mjestu gdje sam i ja uplatio (City Centar One na Jankomiru), išao sam pogledati potvrdu. Moram priznati da sam tog trena bio potpuno smiren – izjavio je dobitnik, koji je pravo uzbuđenje i navalu adrenalina osjetio tek dan kasnije – kad se sve slegnulo.

- Jednom sam na Lotu 7 osvojio šesticu i čini mi se da sam tada otpočetka bio uzbuđen zbog dobitka, vjerojatno zato što sam razmišljao zašto nisam dobio sedmicu – rekao je kroz smijeh igrač kojem se ovog puta želja ostvarila. 

OSVOJIO NA STRUGALICI Izbjeglica iz Ukrajine osvojio 500.000 eura na belgijskoj lutriji: Ima pomiješane osjećaje

Dobitak će podijeliti s obitelji, a to je ono što ih najviše i veseli: 

- Već smo napravili sve planove i sve ostaje unutar obitelji i naše djece. Sretni smo da im možemo pomoći u rješavanju njima bitnih stvari i da uz pomoć ovog dobitka mogu lakše krenuti u život – rekli su dobitnici uz poruku da idu uplatiti Eurojackpot pa se onda možda opet sretnemo.

Uvijek isti brojevi

A u Hrvatskoj lutriji razgovarali su i s dobitnikom koji je prošlog tjedna na Lotu 7 osvojio 6+1 u iznosu od 167.201,90 €. Riječ je o zagrebačkom igraču koji isključivo igra na internetu, uglavnom Loto 7, a u pitanju su uvijek isti brojevi: 

- Znam da je svaka kombinacija jednako vjerojatna te da promjena kombinacije ne mijenja šansu za dobitak – zato uvijek igram istu – rekao je veseli igrač koji bez obzira na ovaj dobitak i dalje nastavlja s igrom: 

- Naravno da ću igrati, to je igra u kojoj se slučajno može i pobijediti odnosno osvojiti. 

PRAVA RIJETKOST Šansa za ovakvo nešto je 1 naprema 15 milijuna: U igri Loto 7 izvukli neviđeni niz brojeva

Kaže da za osvojeni dobitak zna samo najuža obitelj, točnije onaj dio obitelji kojem će i darovati znatan dio iznosa, dok će ostatak i manji dio ostaviti za sebe: 

- Uvijek sam vjerovao u mogućnost osvajanja – i mala vjerojatnost se dogodi i netko nekad dobije pa zašto to onda ne bih bio ja – rekao je igrač te dodao kako ima sređenu financijsku i materijalnu situaciju da bi ga neki, pa i veliki, dobitak mogao promijeniti: 

- Dobar je osjećaj imati novac koji ti ne treba, a istovremeno veseli da će moja obitelj dio kojeg će dobiti znati iskoristiti bolje od mene.

Zanimljiv sugovornik na kraju je istaknuo da za njega istinska sreća predstavlja kada su njegova obitelj i prijatelji zdravi i kad si mogu priuštiti život kakav je njima dobar te poručio svim igračima: 

- Ako vas igra veseli igrajte jer jedino tako imate šansu za neki dobitak.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ichbin2 23.06.2023.

    uplata sve manje dobitnika sve više.... meni se čini da su dobitnici kao dobitnici iz orwellove knjige 1984, znači izmišljeni su, ne postoje. tko više i lutriji vjeruje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare