To je to što me zanima!

Zagrepčani, pozor: U grad je stigao novi besplatni tjednik!

Večernji list City svaki četvrtak moći ćete pronaći na najfrekventnijim mjestima u gradu. Obrađenim temama pružit će vam priliku da osjetite autentični puls Zagreba
Vidi originalni članak

U četvrtak počinje izlaziti novi besplatni tjednik posvećen Zagrebu: Večernji list City. Ovaj moderni tjednik za urbane ljude i obitelji koji stiže iz redakcije Večernjeg lista, novina s najduljom tradicijom izlaženja u Zagrebu, namijenjen je svim Zagrepčankama i Zagrepčanima kao svestrani vodič za sadržajan i zabavan život u našem gradu.

Uz obilje zanimljivih rubrika, Večernji list City će vas svaki četvrtak informirati o urbanoj svakodnevici i lokalnoj problematici; donositi novosti o autima, informatici i nekretninama; voditi vas na sniženja, predstave i događanja; savjetovati o zdravlju, gastronomiji, relaksaciji i edukaciji; zabavljati i buditi hedonista u vama... ukratko, pružiti vam priliku da osjetite autentični puls grada Zagreba.

Potražite ga uskoro kod kolportera ili u svom poštanskom sandučiću - i uvjerite se kako nitko ne poznaje Zagreb kao Večernji list City!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare