To je to što me zanima!

Zagrepčani šokirani! Dolaze im ovrhe iz Holdinga. A oni kažu: 'Provjerit ćemo sve uplate'

Korisnici se za sve informacije vezane uz opomene mogu obratiti na kontakt telefon 01/700-1441 i mail adresu opomene@zgh.hr ili osobno na šalter Holding centra, na adresi Ulica grada Vukovara 41, rekli su nam
Vidi originalni članak

Ne osjećam se dobro kad plaćam sve račun a onda te ovako nešto iznenadi, komentira jedan od Zagrepčanina koji je dobio ovrhu iz Holdinga. 

- Dobio sam nekakvu opomenu pred ovrhu za Čistoću. Ja svaki mjesec plaćam uredno Holding, nikad nisam dobio račun samo za Čistoću, zakonski je potpuno besmisleno da dobijem samo taj račun, i svi su dobili isti račun, šest eura, kaže nam jedan od čitatelja koji je iznenađen ovakvim potezom koji dodaje da nešto n valja i da je kontaktirao svog odvjetnika. 

Odmah smo poslali upit u zagrebački Holding iz kojeg su nam odgovorili: 

- Svim korisnicima se na računima/uplatnicama Zagrebačkog holdinga, uz mjesečnu obvezu, redovito iskazuje stanje nepodmirenih obveza za ukupan dug prema pojedinoj podružnici ili društvu. Građanima koji nisu podmirili svoje obveze prema podružnici Čistoća zaključno sa 7. studenim 2023. godine, Zagrebački holding d.o.o. je poslao opomene za sve do sada nepodmirene račune, uključujući rujan 2023. godine.

Na jedinstvenoj uplatnici Zagrebačkog holdinga (JUP), mjesečne obveze prema podružnici i društvima iskazane su na pojedinačnim računima za usluge koje isti pružaju. Opomene pred ovrhu šalju se zasebno, budući da je svako društvo ZGH grupe dužno samostalno voditi ovršne postupke protiv dužnika.

Korisnici se za sve informacije vezane uz opomene mogu obratiti na kontakt telefon 01/700-1441 i mail adresu opomene@zgh.hr ili osobno na šalter Holding centra, na adresi Ulica grada Vukovara 41. Zagrebački holding će prije eventualnog slanja prijedloga za ovrhu provjeriti sve u međuvremenu dospjele uplate korisnika, te se on neće slati onima koji su u međuvremenu podmirili svoja dugovanja - napisali su nam. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Selo_malo 28.11.2023.

    Da li Čistoća, svojim platišama ispostavlja financijska odobrenja za dvoje neizvršene, a naplaćene usluge, zbog čega se Zagreb guši u smeću, a na temelju kojih Čistoća stiče protupravnu dobit? Zaračunavanje takvih, fiktivnih (neizvršenih) usluga je gospodarski kriminal. No, od koga je i ne čudi!

  • liliZG2.0 28.11.2023.

    to je greška u knjigovodstvu, jer ako netko ima združeni holdingov račun i platio ga je kako piše na uplatnici , onda nije moguće da ga nije platio, već je prije greška u preraspodjeli sredstava sa tog računa, kraj priče. ali jadni penzići će sigurno iz straha odmah ići platiti i evo im love niti orao niti kopao...

  • Dalmatinka😇 28.11.2023.

    Čuvajte ljudi račune koje ste platili najmanje prt godina, ovi iz holdinga su lopovi, koji na slijepo šalju račune, a onda nakon dva mj. salju ovrhe, nazvala ja i rekli mi da nisam platila smeće, ja kažem kako nisam platila smeće kad je sve na jednom računu. on meni kaže da u holdingu ima pet saltera a sve različite firme, Moji ljudi, ne nasjedajte sa računom drito u holding, neka vas ne plaše sa ovrhama, lopovi jedni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare