To je to što me zanima!

Zagrepčanka (33) vozila pijana pa se branila na sudu: U kafiću sam vidjela muža s ljubavnicom

Ines moli sud da joj se ublaži novčana kazna ispod zakonom propisane jer ovako veliku kaznu nije u mogućnosti platiti obzirom da radi samo četiri sata...
Vidi originalni članak

Zagrepčanka Ines (33) proglašena je krivom i osuđena je jer je vozila s 1,52 promila alkohola. Prema presudi, Ines je u listopadu 2022. oko 22.40 sati u Ivanić-Gradu u Savskoj ulici zatečena kako upravlja automobilom pod utjecajem alkohola. 

NEVJEROJATNO Varaždinski Rambo! Pogledajte što su čovjeku sve našli u kući: Mine, bombe, puške, dinamit...

Kako doznajemo s Općinskog suda u Velikoj Gorici, okrivljena je izjavila da u cijelosti priznaje počinjenje prekršaja. Istaknula je da je doista bila pod utjecajem alkohola jer je to bilo neposredno prije razvoda braka s njenim suprugom, sada već bivšim i ona je htjela spasiti brak. Tu večer on je, kako navodi, došao u kafić s ljubavnicom gdje je bila i ona.

- To me pogodilo i popila sam. Nisam ih mogla više gledati pa sam otišla i vozila. Žao mi je zbog učinjenog prekršaja - obratila se sutkinji. Moli sud da joj se ublaži novčana kazna ispod zakonom propisane jer ovako veliku kaznu nije u mogućnosti platiti obzirom da radi samo četiri sata i mjesečna primanja su joj oko 250 eura. Obećava da više neće činiti prekršaje.

POLICIJSKI STRUČNI TIM 'Policajac koji je pucao u obiteljskog nasilnika postupao je zakonito i opravdano'

Proglašena je krivom i kažnjena s 400 eura te mora platiti 15 eura troškova postupka. Dobila je i dvomjesečnu zabranu vožnje. Presuda je nepravomoćna.

Sutkinja joj je izrekla ublaženu novčanu kaznu jer je mišljenja da će se i na takav način postići svrha kažnjavanja kod okrivljene da ubuduće ne čini prekršaje. 'Sud je uzeo u obzir kao olakotnu okolnost činjenicu da je okrivljena majka maloljetne djece i u trenutku počinjenja da je bila u postupku razvoda braka', navodi se u presudi.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 30.08.2023.

    Pitanje je što je uzrok, možda alkoholizam, muž pobjegao zbog toga. Što znači da radi 4h? Zašto se ne zaposli? Sumnjam da zarađuje 250Eur,nema tako male plaće, prije bih rekao da ne radi, skuplja socijalnu za nerad

  • Gogilik 30.08.2023.

    To ima potencijala za ženit!! Za 250€ mjesečno vozi, pije i radi!!

  • ZG - KAJ 30.08.2023.

    Ines, javi se...

Komentiraj...
Vidi sve komentare