To je to što me zanima!

Zahuktalo se! U igru osvoji Vrdoljaka uključila se i supruga

Naime, glavna nagrada Ivan Vrdoljak na svojem je Facebooku napisao da se na natječaj javila njegova supruga, koja doduše na natječaj nije poslala fotografije Osijeka, nego sebe i svoje djece
Vidi originalni članak

Nagradna igra stranačke mladeži HNS-a u Osijeku Fotkaj svoj grad, budi u top 10 i provedi dan s Ivanom Vrdoljakom! izazvala je živi interes društvenih i inih medija, a kako se čini, dobila i zanimljivi zaplet. 

Naime, glavna nagrada Ivan Vrdoljak na svojem je Facebooku napisao da se na natječaj javila njegova supruga, koja doduše na natječaj nije poslala fotografije Osijeka, nego sebe i svoje djece. Hoće li gospođa Vrdoljak biti diskvalificirana iz natječaja jer se nije držala pravila nagradne igre (trebalo je fotkati svoj grad - Osijek) ili će se ljudima svidjeti kreativno zaobilaženje pravila tek treba vidjeti.

Organizatori natječaja su naveli da će sve fotografije biti objavljene na njihovomprofilu, a 10 fotografija s najviše lajkova odvodi autore na dnevno druženje s Ivanom Vrdoljakom.

Podsjetimo, u tekstu ove pomalo neobične nagradne igre stoji:

Fotkaj svoj grad, budi u top 10 i provedi dan s Ivanom Vrdoljakom!

Sve što trebaš napraviti; napuniti bateriju na svom mobitelu, pronaći mjesto u Osijeku, opaliti fotku i poslati u inbox.
Pozovite prijatelje iz ulice ali i one koji su otišli na studij ili rad u neki drugi #grad da podsjete nas a i sebe na ulice, parkove, prirodu i znamenitosti koje skriva naš grad stoji u pozivu HNS-ove mladeži.

PA KO VOLI NEK' IZVOLI Nagradna igra na Fejsu: Osvoji druženje s Ivanom Vrdoljakom

Jedini uvjet za sudjelovanje u nagradnoj igri je da ste stariji od 18 godina.

No, na natječaj se sasvim sigurno nije javila Jadranka Kosor i Anka Mrak Taritaš.

Kosor je na Twitteru objavila kako je ovaj nagradni cijeli dan s Carpathiom Vrdoljakom neviđeno i perfidno ruganje javnosti, osobito mladim ljudima.”Starijim od 18 godina”. Koji će, zbog spasa od nagrade i dalje bježati u inozemstvo.

JADRANKA KOSOR: 'Nagradna igra s Carpathiom Vrdoljakom je ruganje ljudima'

Vrdoljakova bivša stranačka kolegica Anka Mrak Taritaš na Twitteru je objavila nekoliko svojih favorita za nagradnu igru. 

U prijedlozima Mrak Taritaš su se tako našli Andrej Plenković, Ivica Todorić, ali i glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Zvorano 25.11.2018.

    Bit će gusto: žena, djeca i to je to!

  • cimerrr 23.11.2018.

    Taj je u HEPu napravio miljarde minusa pogodujući privatnim vjetrenjačama. Zbog njega su nam danas računi 20% veći.

  • arimmer 23.11.2018.

    Nakon ove gadarije sam ugasio svoj FB account. Sto je previse, previse je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare