To je to što me zanima!

Zahvalila svima na Facebooku: 'Hvala na brojnim porukama...'

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković, koja je odbila molbu za donacijom Počasnog beliburškog voda, zahvalila je svima i poručila kako se svojim djelovanjem i radom treba okrenuti budućnosti
Vidi originalni članak

Supetarska gradonačelnica oglasila se sinoć na svome Facebooku gdje je napisala: - Hvala svima na brojnim porukama koje su stigle u inbox, na moj mail, mail Grada… Uvijek sam bila razmišljanja da se svojim djelovanjem i radom treba okrenuti budućnosti i stvaranju bolje Hrvatske što smo na primjeru našeg Grada i dokazali. Lice moderne, suvremene i europski orijentirane države! – napisala je Marković i pobrala brojne lajkove.

Podsjetimo, društvenim mrežama posljednjih se dana proširio nedavni dopis Grada Supetra, koji je odbio molbu za donacijom Počasnog bleiburškog voda.

REKLA JE ODLUČNO NE Prva žena Supetra: Bleiburg? Hvala, imamo važnijih stvari

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • jo2hn8ny 14.03.2019.

    Govor narodnog heroja Moše Pijade sa prvog zasjedanja AVNOJ-a 1942. godine u Bihaću objašnjava strategiju osvajanja vlasti : " ... potrebno je zato stvoriti toliko mnogo beskućnika, da ovi beskućnici budu većina u državi. Stoga mi moramo da palimo. Pripucaćemo pa ćemo se povući. Nemci nas neće naći, ali će iz osvete da pale sela. Onda će nam seljaci, koji tamo ostanu bez krova, sami doći i mi ćemo imati narod uza se pa ćemo na taj način postati gospodari situacije.Oni koji nemaju ni kuće ni zemlje ni stoke, brzo će se i sami priključiti nama, jer ćemo im obećati veliku pljačku. Teže će biti sa onima koji imaju neki posed. Njih ćemo povezati uza se predavanjima, pozorišnim predstavama i drugom propagandom ... Tako ćemo postepeno proći kroz sve pokrajine. Seljak koji poseduje kuću, zemlju i stoku, radnik koji prima platu i ima hleba, za nas ništa ne vredi. Mi od njih moramo načiniti beskućnike, proletere... Samo nesrećnici postaju komunisti, zato mi moramo nesreću stvoriti, mase u očajanje baciti, mi smo smrtni neprijatelji svakog blagostanja, reda i mira..." Ovo se sve može preslikati u današnje vrijeme. Jedino što se ne puca. I takvima ova pripada.

  • bezobrvenajeziku 14.03.2019.

    A šta su partizančine radile, o tome se šuti.. Crvena petokraka je po Hrvatskoj ubijala i rušila..

  • EvEvil 14.03.2019.

    "Počasnog beliburškog voda"???? aaaahahahhahahahhahahahahah!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare