To je to što me zanima!

Zahvaljivao Bogu u crkvi i ubio ga kamen od 200 kila

Gunther Link (45) molio je Boga da ga spasi iz zaglavljenog lifta. Čim su ga oslobodili, otišao je u crkvu pomoliti se. Zagrlio je stup i poginuo
Vidi originalni članak

Bečanin Gunther Link (45) otišao se zahvaliti Bogu što ga je spasio iz zaglavljenog lifta. Dok se molio, kameni stup težak 200 kilograma mu je pao na glavu i na mjestu ga ubio. Tek dan kasnije je njegovo tijelo našao jedan vjernik.
- Bio je jako religiozan te se molio za spas u liftu. Brzo su ga oslobodili, a on je odmah otišao u crkvu. Čini se da je zagrlio kameni stup koji je držao oltar. Stup se odlomio i pao na njega. Našli smo njegove otiske prstiju na stupu te još uvijek istražujemo slučaj - rekao je glasnogovornik policije, Roman Hashlinger.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • TheOvla 24.09.2009.

    Izmisljavanje Boga i ostalih ikona s kojima se manipuliraju mali mozgovi retardiranih ili neukih ljudi su najvece pogreske u povijesti ljudske gluposti...najgore stvari na svijetu su se desavale upravo zbog Boga ili Alaha ili Muhameda ili zbog Isusa-ti-krvavog-Krista... Ja sam takodjer odgajan u katoličkom duhu ali nabijam Crkvu na k...c..i ne vjerujem u Boga, cisto zato jer mi je IQ-veci od 40...al zato vjerujem u svojeg oca, svoju majku, svoju sestru i svoje prijatelje.. i pokraj vjere da ce sve biti u redu, ako ja budem u redu, mi ne treba nikakav bog, jer sam takav sam sebi bog i sam sebi kovac svoje srece... Pozdravljam sve koji se slažu s menom a ostale nabijam na k...c. POzdrav svim medvjedićima vedrog srca :)!

  • plavuša13 23.09.2009.

    Nema sta dobio je expresan odgovor!

  • miki-zg 10.09.2009.

    Krajo,pitanje, da li je kukavica, branitelj od 20 god koji je poginuo u Vukovaru s krunicom oko vrata? Vjera mu je bila možda jedino šta mu je preostalo, no nije poput pragmatičnih \"hrabrih\" nevjernika kao što si možda i ti, i praktičnih vjernika iz koristoljublja lociranih u prvim redovima crkve), a njih je najviše, a i crkva ih najviše voli (ala Zlatko Canjuga ako ga se itko sjeća \"radio\" za hrvatsku stvar u Njemačkoj kad je počeo rat i vratio se poslije da bi postao glavni tajnik HDZa)

Komentiraj...
Vidi sve komentare