To je to što me zanima!

'Zahvaljujući HDZ-u nude nam kamate kao da smo iz Afrike'

Narodna koalicija je održala u srijedu završni skup na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Zadnjih osam mjeseci opći dojam je slabost, drhtavost, nemamo vlast, rekao je šef SDP-a
Vidi originalni članak

Prije tri godine sanjao sam otvorenih očiju svoju zemlju kako se pridružuje eliti zapada. Pripadamo li tamo? Jesmo li parcela ili domovina? Jesu li naša djeca zaslužila biti u kategoriji s Nizozemcima, Šveđanima, Dancima... Da ostanu ovdje u domovini, a samo umovima idu na zapad. To je Hrvatska, to je zapad. Idemo na zapad, tamo nam je mjesto. Balkan u sebi moramo prvo osvijestiti, onda prezreti. Ta kultura nije nešto što nas treba određivati. Težak rad, strogi kriteriji, ne poreznom utajom, ne varanjem, ćemo doći do rezultata, doći do onog što nam pripada - materijalno i duhovno bogatstvo. Ludi, koji imaju puna srca i širom otvorene oči. Za Hrvatsku nisam značajan i dovoljno velik da imam planove, ali imamo ih svi zajedno. Zadnjih osam mjeseci opći dojam je slabost, drhtavost, nemamo vlast, institucije posrću, gledaju nas sa strane kao slabiće. Zahvaljujući HDZ-u nude nam kamate kao da smo iz Afrike, rekao je Zoran Milanović na završnom skupu Narodne koalicije u Zagrebu na Trgu bana Jelačića. 

- U četiri mjeseca su uspjeli to napraviti. Dajte nam šansu da vodimo zemlju još četiri godine. Bit će teško, ali pokazali smo da znamo i hoćemo. Spremni smo razgovarati sa svakim u hrvatskoj politici tko ima rješenje i tko od problema radi rješenje, a ne obrnuto - rekao je Milanović. 


- HDZ se u roku od tri mjeseca zaklinjao na vrijednost Tomislavu Karamarku i unutar tri mjeseca zaboravio da Tomislav Karamarko postoji. Sada se zaklinje na istu takvu vjernost Andreju Plenkoviću. Sutra trećem, preksutra nekom četvrtom. Ali HDZ ispod toga je uvijek isti kakav ga znate - rekla je Vesna Pusić (HNS), javlja N1 televizija. 

Ostavite poruku budućoj vladi

Idi na 24sata

Komentari 124

  • cro2 08.09.2016.

    Ovi koji ovdje pljuju po SDPu izgleda imaju amneziju hahahha. Do jucer su se ovdje kleli u vjernost Sanaderu, Karamarku, usporedivali ih sa Mojsijom, a danas kada je Sanader u ćuzi i kada je otkriveno da je Karamarko samo jos jedan u nizu HDZovih podmladaka drzavnih izdajnika, kad je otkriveno tko financira HDZove kampanje i tko im pokriva minuse na racunima i tko im daje pozajmice, sada se kunu u vjernost Plenkoviću jer on je "vjerodostojan"... WOW... e pa ovi kradezeovi glasaci su stvarno "vjerodostojni". Ovi su glasaci HDZa doista uvjereni da na čelu tako mocne kriminalne organizacije moze doci vjerodostojan covjek a da ga ta organizacija ne samelje. Zasto bi uopce netko "vjerodostojan" htio biti na celu stranke koja godinama pljacka, krade, unistava, i rasprodaje drzavu. Zasto taj "vjerodostojni" plenkovic ne osnuje svoju stranku ili ode u neku " vjerodostojnu" stranku ili su sve stranke osim HDZa krim organizacije. Da mora da je to svi su lopovi a samo je HDZ vjerodostojan... po mnogo cemu se to da zakljuciti....eh da mi je 5 minuta mozak jednog glasača HDZa pa da se malo odmorim...

  • barbossa 08.09.2016.

    Ovako nam zbori naš drug ZopaH Potemkin MilaHobić; "Sanjao sam otvorenih očiju zemlju koja se pridružuje evropskoj eliti. Na čelu jašim ja na bijelom konju i vodim svoju Prvu proletersku brigadu. Za mnom idu; moj buraz, baka BecHa glavna tajnica UN, HeHad Ctazic, Grcic, Bauk, Mapac, GrbiH, Pypobac, JobaHobic, Lalobac, Opacicka, Octojic i mnogi drugi hrabri borci naše narodne brigade. Pokazali smo da znamo i možemo, dajte nam svoje povjerenje".

  • barbossa 08.09.2016.

    Drug ZopaH Potemkin MilaHobić i drug ZopaH Pucić su najveći hrvatski domoljubi i stvarno zaslužuju još jednu šamsu pa da nas povedu na Zapad. Jer oni nisu balkanci, oni bi se samo opet udruživali sa Republikama bivše Jugoslavije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare