To je to što me zanima!

'Zahvaljujući meni Škoro ima posao, a vi imate sveučilište'

Moja bahatost i arogancija su mačji kašalj u odnosu na ono što sad vidimo od HDZ-ovaca. Ja sam birao riječi, nisam divljao, nisam se išao fizički obračunavati s ljudima, kaže Milanović
Vidi originalni članak

 Zoran Milanović posjetio je Koprivnicu gdje su ga dočekali gradonačelnik Mišelom Jakšićem i predsjednikom koprivničkog SDP-a Tomislavom Golubićem, a odveli su ga i u Ateliere Koprivnica te na Dane jabuka u Starigradu.

Dio večeri Milanović je bio u jednom koprivničkom kafiću na Lenišću, gdje je najviše vremena proveo u razgovoru s bivšim koprivničkim gradonačelnikom Zvonimirom Mršićem.  

JANDROKOVIĆ GA POZVAO: 'Neka Milanović otkrije tko su mu bili poslovni partneri'

U intervjuu za portal Drava.info priznao je da su njegova bahatost i arogancija ništa za razliku od onog što daju HDZ-ovci.

- Moja bahatost i arogancija su mačji kašalj u odnosu na ono što sad vidimo od HDZ-ovaca. Ja sam birao riječi, nisam divljao, nisam se išao fizički obračunavati s ljudima. Koliko god to komično izgledalo, no to radi današnji premijer. Nisam pjevao, nisam se spoticao po stepenicama, nisam vrijeđao ljude u Saboru psovkama, što sad radi predsjednik Sabora. Kad to stavite u neku perspektivu, ja sam znao biti grub - rekao je Milanović.

Pohvalio se i kako Koprivnica ima sveučilište zahvaljujući njemu i njegovoj Vladi. Rekao je i kako je predsjedničkom kandidatu, aludirajući na Miroslava Škoru koji je suradnik na Sveučilištu Sjever omogućio da se tamo zaposli. 

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • ZdenekHorvat 07.12.2019.

    Ovome više ni doktori ne mogu pomoći , možda kad bi Maras i Stazić bili aktivniji. Čitav skup razdraganih drugova održao se u kafiću !!!

  • Kreško71 24.11.2019.

    Pa druže, bolan, mi znamo sve tvoje postignuće i dobrote akcije, znamo da ti je titotata da se snalaziš sa cijevima i redovito ideš na srpsku televiziju pljuvati po Hrvate magarce jedno Odi od kud si došo

  • 22.11.2019.

    Mirek je zakon! Sad ili nikad!

Komentiraj...
Vidi sve komentare