Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
23 komentara

'Zahvaljujući meni Škoro ima posao, a vi imate sveučilište'

Moja bahatost i arogancija su mačji kašalj u odnosu na ono što sad vidimo od HDZ-ovaca. Ja sam birao riječi, nisam divljao, nisam se išao fizički obračunavati s ljudima, kaže Milanović

Križevci: Zoran Milanović posjetio 22. obrtnički i gospodarski sajam
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
23 komentara

 Zoran Milanović posjetio je Koprivnicu gdje su ga dočekali gradonačelnik Mišelom Jakšićem i predsjednikom koprivničkog SDP-a Tomislavom Golubićem, a odveli su ga i u Ateliere Koprivnica te na Dane jabuka u Starigradu.

Dio večeri Milanović je bio u jednom koprivničkom kafiću na Lenišću, gdje je najviše vremena proveo u razgovoru s bivšim koprivničkim gradonačelnikom Zvonimirom Mršićem.  

Zaagreb: Sabor sjednicu satavio raspravom o međunarodnim mjerama ograničavanja JANDROKOVIĆ GA POZVAO: 'Neka Milanović otkrije tko su mu bili poslovni partneri'

U intervjuu za portal Drava.info priznao je da su njegova bahatost i arogancija ništa za razliku od onog što daju HDZ-ovci.

- Moja bahatost i arogancija su mačji kašalj u odnosu na ono što sad vidimo od HDZ-ovaca. Ja sam birao riječi, nisam divljao, nisam se išao fizički obračunavati s ljudima. Koliko god to komično izgledalo, no to radi današnji premijer. Nisam pjevao, nisam se spoticao po stepenicama, nisam vrijeđao ljude u Saboru psovkama, što sad radi predsjednik Sabora. Kad to stavite u neku perspektivu, ja sam znao biti grub - rekao je Milanović.

Pohvalio se i kako Koprivnica ima sveučilište zahvaljujući njemu i njegovoj Vladi. Rekao je i kako je predsjedničkom kandidatu, aludirajući na Miroslava Škoru koji je suradnik na Sveučilištu Sjever omogućio da se tamo zaposli. 

 

Tema: Predsjednički izbori

Možda vas zanima i ovo:
Message