To je to što me zanima!

Zajedničko putovanje Kosor i Josipovića: Skupa išli u Atenu

Josipović i Kosor će sudjelovati na konferenciji koju organizira Fondacija Nizami Ganjavi, pod pokroviteljstvom grčkog predsjednika. Na konferenciji će se govoriti o klimatskim promjenama
Vidi originalni članak

Bivša premijerka Jadranka Kosor i bivši predsjednik Ivo Josipović snimljeni su u ponedjeljak ujutro zagrebačkoj zračnoj luci.

Dvoje visokih bivših dužnosnika nisu se tamo susreli slučajno već ih je spojio posao. Naime, oboje su otputovali u Grčku. Tamo će sudjelovati na konferenciji koju organizira Fondacija Nizami Ganjavi, pod pokroviteljstvom grčkog predsjednika. 

- Bilo mi ih je čudno vidjeti zajedno. Jedan prema drugome su bili prijateljski nastrojeni. Pričali su u hrani i letu - kaže naš čitatelj koji ih je zajedno primjetio u lounge zoni zagrebačkog aerodroma.

Na konferenciji će se govoriti o klimatskim promjenama, ali i o implikacijama društveni, politički i ekonomski život.

Kosor je tvitala jutros o putovanju, ali i poslijepodne podijelila fotografije iz Atene. Zajedno su bili i na otvorenju izložbe o 2500 godina bitke kod Termopila. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • salkomalo 22.01.2020.

    Ko plaća put?? Usput ove konferencije o tzk. klimatkim problemi su sve samo ne o klim uglavnom vidim da je to izgovor za žderačinu, pijačinu na račun poreznih OVACA!

  • blue_screen 20.01.2020.

    Ivo na viagri.

  • Zagor te-nej 20.01.2020.

    Jesu li se poseksali ili je drug lignja zatajio.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare