To je to što me zanima!

Zaklada Solidarna pokrenula donatorsku akciju za pomoć žrtvama razornog potresa

Donacije se prikupljaju putem Fonda 5.5 – za kriznu podršku nakon potresa, pokrenutog u travnju za pomoć Zagrebu. Djelovanje Fonda širimo na sve gradove, sela i mjesta koji su stradali, objavili su
Vidi originalni članak

Iz Zaklade SOLIDARNA i Fonda 5.5 objavili su kako pokreću hitnu donatorsku akciju.

U sućuti i solidarnosti s građanima i građankama Petrinje i okolnih mjesta koji su u današnjem razornom potresu izgubili život i svoje bližnje, te svima koju su stradali ,Fond 5.5 za kriznu podršku nakon potresa Zaklade SOLIDARNA pokreće hitnu donatorsku akciju prikupljanja sredstava za kriznu podršku žrtvama potresa u Petrinji i Sisačko-moslavačkoj županiji.

- Pomoć i podrška našim sugrađanima i sugrađankama moraju biti dostupni što prije! Donacije se prikupljaju putem Fonda 5.5 – za kriznu podršku nakon potresa, pokrenutog u travnju za pomoć Zagrepčanima i Zagrepčankama. Uslijed ove strašne nove nedaće, djelovanje Fonda širimo na sve gradove, sela i mjesta koji su stradali u protekla dva dana - objavili su.

Donacije možete uplatiti na nenamjenski račun Zaklade SOLIDARNA za krizna stanja:

Račun za hitne i krizne akcije: HR2424020061500078406

Svrha: SOLIDARNO S PETRINJOM & SMŽ

Poziv na broj: 01-2021

SWIFT SWIFT/BIC: ESBCHR22

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 2

  • LinoČoko_ 02.01.2021.

    Direktno na račun obiteljima .I ova se na račun tragedije dočepala love..ka da je poštenija od CK-a.Pogledajte tko je osnivačica.Sve će vam biti jasno.

  • Ekscem 29.12.2020.

    Tko misli neka uplati direktno oštećenima

Komentiraj...
Vidi sve komentare