To je to što me zanima!

Zakon braće: Zatvorenika htjeli utopiti u kanti vode?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Berinu Taliću (19), koji je pomagao u ubojstvu Denisa Mrnjavca, zavezali su noge i ruke. Dvojica mladića zatim su mu glavu gurnuli u kantu vode
Vidi originalni članak

Nekolicina zatvorenika u kazneno-popravnom domu u Sarajevu svoj je bijes iskalila na ubojicama 17-godišnjeg Denisa Mrnjavca, bosanskog Luke Ritza. Video mučenja na svom je internet-portalu objavio bosanski Dnevni avaz. Neki tvrde da je videosnimka namještena jer se ne može točno utvrditi mjesto gdje su mladići bili, a tučnjava, kažu, nije dovoljno uvjerljiva. Berinu Taliću (19), koji je pomagao u ubojstvu Denisa Mrnjavca, zavezali su noge i ruke. Dvojica zatvorenika zatim su mu glavu gurnuli u kantu punu vode i tako par puta. Prvo ga "utapaju", a potom šamaraju i vrijeđaju. U pozadini se čuje zapomaganje. Ne zna se je li Uprava zatvora obaviještena o ovom događaju te je li se netko od maltretiranih žalio. Denisa Mrnjavca (17), učenika Katoličkog školskog centra u Sarajevu, su početkom veljače prošle godine u tramvaju pretukla i nožem izbola nekolicina mladića. Nakon tri dana provedena u bolnici, 17-godišnji Denis je podlegao ozljedama i preminuo.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • komentatorica 14.01.2009.

    Neznam tko je bolesniji u ovoj priči! Ti idioti ili vi koji ste ovo objavili! Samo dajete primjere i ideje već poremećenim umovima.... Nije nam dosta nasilja?

  • blahblahblah 14.01.2009.

    Daj ba jera to nije kad diras hrvata vec je to kad diras neduznu osobu. Kani se nacionalne kake. Citavo Sarajevo je se diglo na noge zbog Denisa, muslimani i hrvati. Mislim da je tvoj komentar malo licimjeran sa obzirom da se nije radilo o nacionalisticom napadu. Oni definitivno trebaju dobit sta su zasluzili. Moje misli, jedne muslimanke su sa Denisovom majkom skoro svaki dan.

  • camil s grbavice 13.01.2009.

    dajte ljudi ...zar ne vidi te da je ovo tipicna namjestajka...samara da ono pravo jako a i udara ...jace bih moja baba to uradila...al najjaci je dio kada mu stavi nogu na ledja i kao gusi ga...a on viri iz kante:D bas se digla frka oko ovoga...al mogu vam samo reci da je ovo vise nego namjesteno...a mozes misliti iscuri snimak vanka...sto li boze ...mislim da svi oni koji imaju imalo klikera znaju o cemu je rijec..pozz svima

Komentiraj...
Vidi sve komentare