To je to što me zanima!

Zakon o životnom partnerstvu od danas na snazi u Hrvatskoj

Gay parovi sklapanjem partnerstva dobivaju sva prava kao i muškarac i žena u braku osim onog na posvajanje djece. Inicijatori referenduma o braku žele osporiti Zakon
Vidi originalni članak

Zakon o životnom partnerstvu, koji istospolnim parovima omogućuje da pred matičarom sklope partnerstvo, od danas stupa na snagu. Očekuje se da će prva životna partnerstva u Hrvatskoj biti sklopljena u roku od mjesec dana, javlja HRT.

Gay parovi sklapanjem partnerstva dobivaju sva prava kao i muškarac i žena u braku osim onog na posvajanje djece.

Inicijatori referenduma o braku tvrde kako je ovo dokaz nedemokratskog načina vladanja i poduzet će sve pravne korake da ospore Zakon.

- Zakon je kratkoga vijeka ako ne održava uvjerenje tog naroda - rekao je Krešimir Planinić, voditelj pravnog tima "U ime obitelji".

Idi na 24sata

Komentari 708

  • vanilijica 07.08.2014.

    Badava glasanje za bilo koji referendum kad oni na vrhu sami odlučuju koji će zakon proći a koji ne.Uzalud bačen novac.Mi smo samo poslušni pijuni s kojima kraljevi upravljaju.Žalosno je što toga još nismo svjesni.

  • mat21 06.08.2014.

    nek im je sa srećom. kad će se moći vjenčavati, majka će morati na svadbi dvaput puštati pjesmu, danas majka ženi svoga sina :-)

  • mangup@dj 06.08.2014.

    napiši nešto protiv pedera ili vlade pa ćeš vidjet

Komentiraj...
Vidi sve komentare