To je to što me zanima!

Žalio se na političke pritiske: Rašković je istupio iz SDSS-a

Htjeli smo ga upitati tko ga to pritišće, prijeti mu i ucjenjuje ga, no to sad nećemo bit u prilici jer je dao ostavku tijekom jutra, rekao je Vojislav Stanimirović u Kninu
Vidi originalni članak

Mirko Rašković izabrani saborski zastupnik SDSS-a istupio je iz te stranke i dao ostavku. Potvrdili su to čelnici SDSS-a Vojislav Stanimirović i Milorad Pupovac u Kninu, javlja Večernji list.

-  Htjeli smo ga upitati tko ga to pritišće, prijeti mu i ucjenjuje ga, no to sad nećemo biti u prilici jer je dao ostavku tijekom jutra. Mi ga u Kninu nismo htjeli isključiti iz stranke nego vidjeti zbog čega je tako postupio i tko mu je prijetio i ucjenjivao ga - rekao je Vojislav Stanimirović. 

Milorad Pupovac je rekao kako očekuje od Mirka Raškovića da vrati mandat koji je SDSS-ov.

Na upit jesu li točne informacije izišle u pojedinim medijima da je na Raškovića utjecao potpredsjednik HDZ-a Božidar Kalmeta, Pupovac je rekao kako dosad nije spominjao niti jedno ime, i da još neće.

- Postoje ozbiljne indicije da je riječ o organiziranoj pljački SDSS-ovog mandata i institucije države bi trebale to istražiti. Ukoliko se to ne istraži i takve stvari ne raščiste pitam se čemu su onda potrebni izbori - rekao je Milorad Pupovac.

Podsjećamo, Rašković se na konzultacijama kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović pojavio nakon Milorada Pupovca iako je vodstvo SDSS-a odlučilo da će na sastanak ići Pupovac te predsjednici prenijeti njihove stavove. Rašković je predsjednici rekao da se na njega vrše politički pritisci.


Idi na 24sata

Komentari 199

  • RUS 02.12.2015.

    izdaico treba te na kolac prodana dušo

  • zemuncevic 01.12.2015.

    Koliko mi je poznato prvi Srbin koji je dobrovoljno postao Hrvat !! Bravo za Mirka ali sad ce Pupi reci da ga je Crkva silom převedla!!!!

  • Velebit-Dinara-Promina 01.12.2015.

    Pa necu ja vise glasati za ove budale.Umjesto da gledaju da poprave status Srba u Hr oni gledaju svoj dzep.Svi ste vi politicari go*na!

Komentiraj...
Vidi sve komentare