To je to što me zanima!

Zaljubljeni mladić (19) si zabio škare u sljepoočnicu

Marku Makarenkovu (19) oštrice škara ušle su oko pet centimetara u lubanju. Operirali su ga i izvan je životne opasnosti. Neće imati posljedica
Vidi originalni članak

Još nije poznato oko čega se ludo zaljubljeni Mark Makarenkov (19) iz grada Jekaterinburga u središnjoj Rusiji u utorak tako žestoko posvađao sa svojom djevojkom. Poslije svađe strastveni Mark je bio toliko izvan sebe da je u naletu nekontrolirane ljutnje zgrabio prvo što mu je došlo pod ruku i na teži način naučio koliko ljubav zapravo može boljeti. Dohvatio je goleme škare duge gotovo 20 centimetara, koje si je potom zabio u sljepoočnicu. Oblivenog krvlju na podu sobe pronašla ga je majka. Srećom je došla odmah nakon što se Mark ozlijedio, pa je nije iskrvario. Iako u stanju teškog šoka, žena je uspjela brzo pozvati Hitnu pomoć, a ambulantno vozilo prevezlo ga je u obližnju bolnicu. Dugačke škare iz lubanje mladića s Urala odmah je izvadio tim kirurga.
- Odmah smo ga operirali i više nije u životnoj opasnosti - ispričao je neurokirurg bolnice u Jekaterinburgu, Ilya Tumanov.
Mladić neće imati nikakvih posljedica. Njegova majka je odahnula saznavši da je sve sretno završilo, a sretno je završila i Markova ljubavna svađa. Nakon što je čula da se zbog nje htio ubiti, Markova fatalna djevojka, koju ruske novine nisu imenovale, odmah je sva u suzama pojurila u bolnicu.
- Dragi, molim te oprosti mi što sam te naljutila. Želim biti s tobom - ponavljala je u šoku. Zaljubljeni par pomirio se još u bolnici. Ne mogu, kažu, jedno bez drugog.


KIRURZI U ČUDU: NISU MU OŠTEĆENI NI MOZAK NI OKO
Zaljubljeni Rus škare si je zabio čak 5 centimetara u lijevu sljepoočnicu, no ipak neće imati nikakvih posljedica. Kako su rekli kirurzi, pravo je čudo da nije ozlijedio očni živac ili mozak. Zašili su mu ranu.

OPROSTIO JOJ ŠTO MU JE ODREZALA PENIS
Filipinka je odlučila provjeriti s kim se sve dopisuje njezin suprug. “Kopala” mu je po mobitelu dok je spavao, a posebno su je razljutile SMS poruke nepoznate žene. Nožem mu je odrezala penis. Potom je ipak odvezla supruga u bolnicu. Kirurzi su mu uspješno prišili organ. Sve joj je oprostio.  

ZBOG MANEKENKE RISKIRAO OPEKLINE
Nekadašnja sportska zvijezda Boris Becker posljednje četiri godine hoda s nizozemskom manekenkom Lilly Kerssenberg (30). Prevario ju je pa su prekinuli. Kako bi joj dokazao koliko je voli, u njemačkom TV showu u ožujku skočio je kroz vatreni obruč u obliku srca. Vjenčanje će biti u lipnju.

PROŠLI 10.000 KM DA SE VJENČAJU
Robert Pavičić (42) iz Ogulina upoznao je Ilzeu (34) iz Latvije na internetu. Sreli su se u Veneciji pa se ona vratila kući po dokumente kako bi se mogli vjenčati. Vjenčani list su morali potvrditi u Stockholmu kako bi mogla ostati u Hrvatskoj. Zajedno su proputovali 10.000 kilometara.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • user_35025 08.04.2009.

    bolesni idiot..

  • Gatsby 08.04.2009.

    Romantika na ruski način...novi ruski rulet!

  • ja___zg 08.04.2009.

    idiot

Komentiraj...
Vidi sve komentare