To je to što me zanima!

Žalosni princip hrvatske politike je: "Bespogovorno ga slušam jer ovisim o njegovoj milosti"

Premijer Andrej Plenković također se vodi istim načelom pri izboru ministara. A one koji moraju otići spreman je i nagraditi. Posljednji je primjer bivši ministar gospodarstva Tomislav Ćorić
Vidi originalni članak

”Kad mi je XX rekao kako me planira postaviti za XX, jasno mi je dao do znanja da ga moram slušati i da će sve važnije odluke donositi on. Kroz cijeli svoj mandat, sve do uhićenja, bespogovorno sam ga slušao jer sam ovisio o njegovoj milosti. Znao sam da isto tako kako sam imenovan mogu biti i smijenjen”.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • 28.05.2022.

    Sve dok jedan čovjek vlada i radi sta hoće bez ikakve odgovornosti nećemo se pomaknuti sa ovog dna.

  • rondonja 27.05.2022.

    bagra bagru štiti i dobiva u đeppp

  • Luna777 27.05.2022.

    Ostaje par pitanja visjeti u zraku! Čime je to Ćorić zadužio Plenkovića da mu je ovaj OSIGURAO mjesto viceguvernera HNB s plaćom od 40.000 kuna, te zašto je morao otići s ministarskog mjesta, ako je tako dobar kadar da čak može biti viceguverner? Što Ćorić zna o Plenkoviću a da šuti? Što će sada biti sa slučajem Vjetroelektrane, da li će DORH stopirati istragu spram Ćorića? Da, ostaju nedorečena pitanja na koja bi trebalo odgovoriti, ali to je iluzorno očekivati. Lojalnost i podobnost prije svega otvara širom sva vrata članovima HDZ-a. Eto, postavlja se pitanje čime je Ćorić zaslužio svoju funkciju viceguvernera, o čemu on šuti što se tiče Plenkovića? Ponavlja se priča sa Borgom i sa Daličkom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare