To je to što me zanima!

Zalutali metak probio krov crkve i usmrtio dječaka (4)

Na dočeku Nove godine, netko je pucao u Atlanti. Metak je, četiri kilometara dalje, probio krov i pogodio Marquela (4) u glavu. Umro je odmah...
Vidi originalni članak

Amerikanac Marquel Peters (4) ubijen je u crkvi u Atlanti zalutalim metkom ispucanim s četiri kilometra udaljenosti. Netko je pucao u zrak na dočeku Nove godine. Metak je padajući, probio krov i pogodio dječaka u glavu. Marquel se srušio pred očima roditelja koji nisu znali od čega je rana. Liječnici su pronašli metak pokušavajući ga spasiti.
- Vidjela sam kako mu je pala igrica Nintendo. Zajaukao je. Pogledala sam i vidjela kako mu krvari iz glave. Teško mi je. Bio mi je jedino dijete - rekla je majka Nathalee.
Na misi u crkvi u Atlanti, nešto iza ponoći, bilo je oko 150 ljudi. Balistička stručnjakinja Kelly Fite procijenila je da je pucano iz automatske puške AK-47 pod kutom od 30 stupnjeva, tri do pet kilometara dalje. Policija vjeruje kako pucač nije ni svjestan tragedije koju je uzrokovao. Da je pucao ravno u zrak, metak bi pao blizu njega. Policija pokušava naći oružje u bazi podataka.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • CACTO 04.01.2010.

    A gdje je bio Bog da to spriječi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare