To je to što me zanima!

Šleperom zapeo za nadvožnjak - policija ga tješila da nije prvi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Šleper zagrebačkih registarskih oznaka zapeo je ispod nadvožnjaka Jadranske magistrale. Prevozio je piće u gajbama i na paletama u obližnju trgovačku zonu
Vidi originalni članak

U Vodicama se jutros dogodila neobična prometne nesreća - na cesti Vodice - Gaćeleze šleper Scania R420 zagrebačkih registarskih oznaka zapeo je ispod nadvožnjaka Jadranske magistrale. Kamion tvrtke Autoprijevoz i reciklaža iz Mraclina je prevozio piće u gajbama i na paletama u obližnju trgovačku zonu. Kabina i prva polovica ceradom natkrivenog sanduka prošla je ispod nadvožnjaka, ali zadnji dio nije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nesreća se dogodila oko 5.40 sati dok je 29-godišnji vozač tražio put do trgovačkog centra Djelo, gdje je trebao istovariti robu.

- Dogodila se jer vozač nije vidio znak koji upozorava na visinu - rekla nam je glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor .

- Riječ je o vozaču sa osam godina iskustva vožnje velikih kamiona, ali prvi put je u Vodicama i nije znao kuda treba proći. Pitao je za put do Djela i krenuo kuda su ga uputili. Da je kamion bio koji centimetar niži ili nadvožnjak viši, ne bi zapeo. Policija je dečka utješila rekavši da je on dvadeseti koji je tu zapeo - rekao nam je vlasnik prijevozničkog poduzeća Stjepan Vlahovac.

Idi na 24sata

Komentari 169

  • DraženVuković_1 28.02.2015.

    Svaki sloj novog asvalta smanjuje visinu ,to nije prvi slučaj.

  • flafi 28.02.2015.

    Sad je lako biti pametan i govoriti ovako i onako. Mogu samo reci jedno, i ja sam vozac ali u svakoj nepreglednoj situaciji poput ove zatrazim pomoc prolaznika. Ovdje je kriv i izvodjac ali i vozac. Vidio je da je kriticno mogao je lakse ici 8 na vrijeme spasiti kamion

  • GIRIGARI 28.02.2015.

    Ispravak: podvožnjak=nadvožnjak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare