To je to što me zanima!

Zapalila je stan i pokušala ubiti sina, dobila 15 mjeseci zatvora

Nakon što je izazvala požar u stanu osuđena M.G. je sinu, koji je tada imao šest godina, oko vrata zategnula kabel sušila za kosu. Sebe je pet puta probola nožem
Vidi originalni članak

Varaždinski Županijski sud nepravomoćnom presudom je osudio M.G. na godinu dana i tri mjeseca zatvora zbog pokušaja teškog ubojstva s dragovoljnim odustankom kao i zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Prema presudi, optužena je 16.lipnja prošle godine zbog nesređenih obiteljskih odnosa odlučila lišiti života sebe i svog sina koji je tada imao šest godina. Izazvala je požar u stanu u kojem je živjela iznad jednog ugostiteljskog objekta u Laopatincu, piše Večernji list.

Nakon što je izazvala požar paljenjem namještaja, dječaku koji je spavao oko vrata je omotala i zategnula kabel sušila za kosu. Kada se dječak počeo gušiti otpustila je kabel, ali je sebi oko vrata omotala kabel glačala. Legla je na krevet i nožem dugim 23 centimetra pet puta se ubola u prsa.

Iza toga zapalila je jastuk koji je na krevetu bio između nje i sina, ali kada je vidjela da dječaku gori kosa nazvala je šogora koji živi u stanu pokraj nje. Otključala mu je vrata i sa sinom izašla iz stana. Dječak je zadobio opekline drugog i trećeg stupnja. 

M.G. je rekla da je presuda donesena i da nema što reći. Njezina majka rekla je za Večernji da je njenoj kćeri bilo teško raditi u kafiću od šogora jer mjesecima nije dobivala plaću, a i nevjenčani suprug znao ju je i istući prije nego je završio u zatvoru.

Osuđena i dalje ima pravo viđati sina, a dječakov stric i šogor optužene, koji smatra da je kazna sramotno niska, kaže da dječaka moraju tjerati na susrete s majkom. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • gogozg 16.02.2012.

    za 15 mjeseci cemo citati,zena iz varazdina ubila sina.zahvaljujuci nasoj pravnoj drzavi...

  • lela203 16.02.2012.

    Ta žena nije za zatvor nego za ljećenje vjerovatno jadana boluje od šizofrenije i u tim trenucima nije bila ni svjesna šta radi.. nije da to podržavam ali takvi ljudi u zatvoru postanu još gori kad izađu...

  • amiki 16.02.2012.

    Šta trkeljate dušebrižnici!Ili ne čitate dobro,ili ste povodljivi.Žena je bila neuračinljiva,a to jako dobro vrli očevi i muževi postignu sa svom svojom podrškom.Da je nekog od vas zamolila za pomoć,vjerujem kako bi prošla.Žena je maknula umom,od sve svoje bijede,ali Dragi Bog nije,pa je spasio,oboje.Samo kako će joj biti sada,u tom vrlom okruženju,svih vas,koji trkeljate,ovako,dokono,jer pametnijeg posla nemate.Radije će te baciti pol kruha,nego ga ponuditi nekom u potrebi.A za toplu riječ,nemate inspiracije,dovoljni su vam vaši savršeni životi,i da se nabacujete ovdje riječima,i komentarima,svaka čast:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare