To je to što me zanima!

Zapalili štand Stožera na kojem skupljaju potpise protiv ćirilice

Radi se o potpisima za referendum "Vukovar - ne ćirilici". Istaknuli su kako je policijski očevid u tijeku, a u petak su im zapalili štand na kojem prikupljaju potpise
Vidi originalni članak

Dan nakon što su se pohvalili da sakupljanje potpisa za referendum o ćirilici napreduje odlično te da među potpisnicima ima i pripadnika srpske nacionalnosti, 'stožeraši' su doživjeli incident u Mirkovcima nedaleko Vinkovaca. Nepoznata je osoba tijekom noći zapalila drveni štand u centru sela koji je pripadao Stožeru i služio za prikupljanje potpisa za referendum. Štand je u potpunosti izgorio iako su na mjesto incidenta došli vatrogasci koji su vatru lokalizirali kako se ne bi proširila na obližnju kuću. 

- Mirkovci su selo s većinskim srpskim stanovništvom koje je bilo okupirano u Domovinskom ratu. Tu još uvijek žive neki srpski ekstremisti koji su abolirani jer su bili u četnicima, ali nisu abolirani za ratni zločin. Vjerujemo kako je ovo njihovo djelo - rekli su volonteri Stožera koji su ujutro došli prikupljati potpise, ali štanda nije bilo. 

Nepoznata je osoba štand zalila naftom i ostavila kanister ispod štanda, a potom ga zapalila. Policija je obavila očevid.

Idi na 24sata

Komentari 179

  • Alien007 02.12.2013.

    A siroti misli da ce jos dugo biti premijer :)))))

  • MI-MA 22.11.2013.

    Vesna Pusić misli da su to uradili desničari, jer abolirani četnici nisu toliko zli da to naprave.

  • BEBA LUDA 22.11.2013.

    bit ce ona pa taman vi skupili sto milijardi podpisa hahahaah

Komentiraj...
Vidi sve komentare