To je to što me zanima!

Zapalilo se i minski sumnjivo područje na Svilaji, gase vatru

DUZS je izvijestio u petak ujutro kako je požar na Svilaji i dalje aktivan, a u četvrtak su vatru gasili vatrogasci i dva kanadera. Tijekom noći su dežurali vatrogasci
Vidi originalni članak

Na Svilaji kod mjesta Donji Baljci već tjedan dana gori požar, koji je u četvrtak proširio i na područje Vrlike Orišća. Vatru su u četvrtak osim šibenskih i splitskih policajaca gasila i dva kanadera. Požar je i dalje aktivan, a tijekom noći na terenu su bile lokalne snage iz Drniša i Vrlike, izvijestili su iz DUZS-a. Dodaju kako je vatra zahvatila i minski sumnjivo područje te je mogu nadzirati sa sigurne udaljenosti.

Vatrogasci su u četvrtak i dalje dežurali na požarištu kod Rudina iznad Kaštela. Na požaru između Putnikovića i Žuljane na poluotoku Pelješcu koji je lokaliziran u četvrtak i dalje traje sanacija i dežurstvo vatrogasaca. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • rerstricted_area 31.08.2012.

    stemajzl naravno da želimo da piromani budu uhvacani, ali nije u redu da sad optužuješ vatrogasce da pale požare po Hrvatskoj. A to šta je ministar izjavio je samo da zamaže oči nad stvarnim problemom piromanije..i koristi koja od toga proizlazi..ipak ne demantiram njegovu izjavu za ta 4 izdvojena slučaja..

  • LebronPetrovic 31.08.2012.

    Sad svi laju ! A di je Thompson, što ne pomogne vatrogascima ? Biće da je on bacia čik !

  • Smoke 31.08.2012.

    znaći ja kao dobrovoljni vatrogasac palim požar da bi ga besplatno gasil??? ajde razmisli malo prije nego bubneš glupost....

Komentiraj...
Vidi sve komentare