To je to što me zanima!

Zapalio alat bravara, a onda i auto njegove majke u Zadru

Muškarac (47) iz okolice Benkovca u nedjelju navečer je krenuo u svoj vatreni pohod. Prva meta mu je bila bravarska radionica poznanika (21) s kojim je bio u sukobu
Vidi originalni članak

Na adresu bravarske radionice u ulici Nikole Tavelića u Zadru ušao je oko oko 21.20 sati. Na hrpu je stavio razni električni alat te ga  zapalio. 

- U požaru je u potpunosti izgorio alat dok su u unutrašnjosti radione nastala oštećenja u vidu zacrnjenja zidova - rekla je policijska glasnogovornica Ivana Grbin.

POŽAR SE PROŠIRIO VIDEO Pogledajte trenutak eksplozije na Jarunu: 'Dijelovi automobila letjeli su naokolo'

Nakon toga je došao do parkiranog osobnog vozila marke Škoda u vlasništvu 41-godišnjakinje u Ulici bana Tome Erdödyja Bakača. Namjerno je izazvao požar na vanjskom prednjem dijelu vozila čija je vlasnica bravarova majka. Na njezinoj Škodi su nastala termička oštećenja, a muškarac je pobjegao s mjesta požara. No, našli su ga pa je završio iza rešetaka.

Policajci su ga već ujutro uhitili te dovršili  kriminalističko istraživanje nad njim sumnjičivši ga za izazivanje požara.

NOĆ UŽASA U BEOGRADU Izgorjele dvije žene, propucan mladić, drugog isjekli nožem

- U ponedjeljak prijepodne 47-godišnjak je uhićen i priveden u prostorije policije te je nad njime provedeno kriminalističko istraživanje, nakon čega je zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske - kaže Grbin.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Rudy Rudy 13.04.2021.

    Načelno nisam za ovaj vid rješavanja problema. U svakom slučaju sam siguran da je čovjek imo razlog nešto napravit, iako je napravio glupost i imat će probleme, mladi debilko se izvuko olako

Komentiraj...
Vidi sve komentare